Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Malopridnežu po meri

Serija Carlislovi, knj. 2
Anna Harrington
Malopridnežu po meri
32,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Oddih
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-01-5456-3
Naslov izvirnika When the scoundrel sins
Leto izdaje izvirnika 2017
Prevod Neža Kralj
Urejanje Nataša Müller

Tehnične lastnosti
trda vezava
21 x 15 cm
420 g
319 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
leposlovje > zgodovinski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Annabelle Green potrebuje moža – in to čim prej! Če hoče podedovati edini dom, ki ga je kdaj poznala, se mora poročiti, preden dopolni petindvajset let. Toda okoli nje se ne tare snubcev, ker jo je pred leti malopridni Quinton Carlisle zvabil na polnočni zmenek in ji uničil ugled. Annabelle po tehtnem premisleku skuje načrt, kako obdržati posestvo, le veliko uslugo potrebuje – in točno ve, pri kom jo bo izprosila. Quinton kar ne more verjeti, da je sramežljiva Annabelle, ki jo je v otroštvu tako rad dražil, odrasla v prelepo mladenko. Misel, da bi se poročil z njo in se s tem odkupil za pretekle grehe, ga pretrese … in obenem zamika. Toda kaj, ko je poroka zadnje, o čemer razmišlja, saj je odločen, da se bo preselil čez lužo.

o avtorici

Anna Harrington je ameriška pisateljica, ki se je nad zgodovinskimi ljubezenskimi romani navdušila, ko je v Veliki Britaniji študirala književnost in dramaturgijo. Takrat je brala dela romantičnih pesnikov in Jane Austen ter raziskovala angleško podeželje. Poleg tega da snuje vedno nove zgodbe o očarljivih plemičih in pogumnih junakinjah, rada potuje in pomaga v dobrodelnih organizacijah.

Recenzija Bukla

Že drugi letošnji prevod ameriške avtorice vsebuje enako mero iskrivosti, rahločutnosti in humorja kot prvi del v seriji, podobno pa se začne tudi zgodba: z na prvi pogled nedolžnim dogodkom, ki ima za junakinjo precejšnje posledice. Ko sta se pred leti na zabavi spoznala malo naivna, a strašno prikupna Annabelle Green in pustolovski Quinton Carlisle, je ta junakinji ukradel poljub in s tem sicer nehote sprožil kup nevoščljivih govoric. Posledično se snubci otepajo Annabelle, ki ji zdaj, leta kasneje, voda počasi že teče v grlo, saj mora najti moža do 25. rojstnega dne, sicer bo vse njeno premoženje in tako ljubljeno posestvo pripadlo anglikanski cerkvi. Potisnjena v kot se odloči za pomoč prositi ravno tistega falota, ki jo je spravil v tak neugodni položaj ... in tako se zaplete v očarljivo romanco, ravno pravšnjo za prebiranje na plaži.

Vanja Jazbec, Bukla 149

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...