Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Materina senca

Nikola Scott
Materina senca
14,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-00-3555-8
Naslov izvirnika My mother's shadow
Prevod Darja Divjak

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
384 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
nemško leposlovje

O knjigi

Še ne sedemnajstletno Liz pošljejo na dih jemajoče posestvo Hartland, da bi ji prihranili trpljenje ob pogledu na neozdravljivo bolno mater. Pri premožni družini Shaw se otrese vseh skrbi in preživi nepozabno poletje. Vsi jo v hipu vzamejo za svojo, toda njihov vpliv se izkaže za nevarnega … Štirideset let pozneje je Addie prepričana, da ve vse o nedavno preminuli materi Elizabeth in njunem zapletenem odnosu. Dokler se ne prikaže neznanka, ki trdi, da je njena sestra. Addie je popolnoma osupla: so ji starši res vse življenje lagali?In kako lahko sploh odkriješ resnico o preteklosti, če je edini človek, ki bi ti lahko kar koli povedal, mrtev? Addie mora izvedeti vse o čudovitem poletju, o katerem mati nikoli ni govorila … in o noči, ki je tako usodno zaznamovala življenje mladega dekleta.

Recenzija Bukla

Na prvo obletnico mamine smrti doživi štiridesetletna Addie Harington pravi šok. Na vratih družinske hiše se nenadoma pojavi Phoebe Roberts, štirideset letnica, ki trdi, da je Addiejina dvojčica. Njuna mama Elizabeth naj bi ju pred štiridesetimi leti iz neznanih razlogov ločila, in ko je Phoebe izvedela, da ima nekje še sestro pa tudi mamo, za katero ni vedela, da je v resnici že leto dni mrtva, se odloči poiskati svojo pravo družino. Addie, ki je do takrat živela mirno življenje slaščičarske mojstrice, je povsem iz sebe. Kdo je torej njen oče, če to ni moški, ki jo je vzgajal štirideset let? In ali je njena mama, ki so jo vsi poznali kot odločno perfekcionistko, pred štirimi desetletji v resnici rodila dvojčici in ju ob rojstvu ločila? Napeta zgodba, prepletena z dnevniškimi zapiski mlade Elizabeth, vabi k odkrivanju senc preteklosti, ki usodno vplivajo na sedanjost glavnih junakinj.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 137

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...