Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Mi daš svojo številko?

Sophie Kinsella
Mi daš svojo številko?
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2012
ISBN 978-961-00-1568-0
Naslov izvirnika I've Got Your Number
Leto izdaje izvirnika 2012
Prevod Darja Marinšek

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
380 g
436 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
britansko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Poppy Wyatt ni bila še nikoli v življenju tako srečna.
Bliža se dan njene poroke s popolnim moškim, Magnusom Tavishem. Nato pa se začne nekega dne njena sanjska pravljica krhati. Ne samo, da med požarno vajo v hotelu izgubi svoj zaročni prstan, v nastali paniki ji ukradejo še prenosni telefon. Medtem ko pretreseno koraga gor in dol po hotelskem preddverju, v bližnjem košu za smeti zagleda zavržen telefon. In sklene ga obdržati. Tako lahko hotelskemu receptorju pusti svojo številko za vsak primer, če bodo našli njen prstan. Odlično! Vendar pa se lastnik telefona, poslovnež po imenu Sam Roxton, s tem ravno ne strinja. Svoj telefon zahteva nazaj, obenem pa ni navdušen nad tem, da Poppy prebira njegova sporočila in se vtika v njegovo zasebno življenje. V izjemno zabavnem in nepredvidljivem zapletu začneta Poppy in Sam prek elektronske pošte in telefonskih sporočil drug drugemu vedno bolj burkati življenje. In medtem ko se Poppy na eni strani ukvarja s poročnimi pripravami in skrivnostnimi telefonskimi klici, na drugi pred Magnusom in njegovimi starši skriva svojo levo roko, se njeno življenje nenadoma postavi popolnoma na glavo.

Recenzija Bukla

Prikupna maserka Poppy tik pred poroko z izobraženim in premožnim Magnusom, izgubi smaragdni prstan, ki je bil že dolgo v družini njenega »popolnega« zaročenca. V vsesplošni zmedi izgubi še svoj telefon in tako v sili uporabi neki telefon, ki je odvržen ležal v košu. Pravi lastnik Sam svoj telefon seveda zahteva nazaj, a je Poppy novo številko že začela uporabljati za svoje kompleksne poročne priprave in jo objavila tudi za potencialnega najditelja izgubljenega prstana. S Samom sklene kompromisni dogovor o začasnem preusmerjanju pošte in klicev, ki pa prek številnih zabavnih in dramatičnih situacij obema popolnoma spremeni življenje.

Renate Rugelj, Bukla 79-80

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...