Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Milfa

Emma Bon
Milfa
24,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Miš
Zbirka Popisano
Leto izdaje 2012
ISBN 978-961-272-081-0
Leto izdaje izvirnika 2012
Urejanje Petra Tomše

Tehnične lastnosti
trda vezava
23,5 x 15,5 cm
520 g
229 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > erotični roman
slovensko leposlovje

Založnik o knjigi

Milfa (\'Mother I\'d Like to Fu*k\') je pod psevdonimom objavljen romaneskni prvenec slovenske avtorice, sicer uspešne poslovne ženske.
Zabaven in nadvse erotično obarvan dnevniški zapis predstavlja zadnje leto dni pred usodnim štiridesetim. Leto v življenju zaposlene mame in žene, ki izpraznjen zakonski vsakdan, v katerem je zadnja leta najpogostejši erotični prijem trepljanje po ramenih, zamenja za nekaj popolnoma drugega, saj želi biti v koraku s časom in – kot ji življenje nepredvideno prinese na pot – v razkoraku z mlajšim tipom. Bo že nekaj na tem, da imajo ženske vedno rade približno dvajset. V centimetrih in v letih. In navsezadnje, zakaj bi bil moški pri štiridesetih na konju, ženska pa na psu? Ko ugotovi, da je na psu pravzaprav njen zakon, sicer privezanem na dolgi verigi, a vseeno ujetem v prostoru in času, ki mineva, se prepusti strastnim ukradenim trenutkom z mlajšim sodelavcem, ki jih spremljajo številni življenjsko komični zapleti. Kadar ta ni na voljo, pa brez zadržkov izmed kupa nametanih hlačk v predalu vzame novo pridobitev, ki jo v svojem vijoličnem sijaju nagajivo vabi s popolno oblikovano kovinsko glavico. Konsistentna, samozavestna in všečna protagonistka ter odličen, humorno obarvan slog pisanja, ki spremlja zaplete v milfinem službenem, družinskem in ljubezenskem vsakdanu, vsekakor ponujata nekaj, kar v tem poletju enostavno morate prebrati.

Recenzija Bukla

Erotično in humorno obarvan žanrski prvenec je nastal izpod peresa vsestransko aktivne slovenske podjetnice, ki si je nadela internacionalni psevdonim. Prvo­osebni dnevniški zapiski nas peljejo skozi natančno leto dni dinamičnega življenja zaposlene ženske, ki ob devetintridesetem rojstnemu dnevu dela prve obračune s svojim življenjem. Ob najstniškem sinu in zdolgočasenem soprogu se na višku svojih intelektualnih in fizičnih moči, ob pomoči mlajšega ljubimca, odloči korenito spremeniti svojo pot. Pogumen dokaz, da se pri štiridesetih letih za ženske lahko pravo življenje šele začne in da tudi v Sloveniji lahko nastanejo dobre ženske ljubezenske zgodbe. Aha, in kaj oz. kdo je MILFa iz naslova? Prepričana sem, da to gotovo že veste.

Renate Rugelj, Bukla 77

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...