Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Moje ne tako popolno življenje

Sophie Kinsella
Moje ne tako popolno življenje
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-00-4019-4
Naslov izvirnika My not so perfect life
Leto izdaje izvirnika 2017
Prevod Lidija Kreft

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
400 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
britansko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Katie Brenner ima popolno življenje: živi v Londonu in ima krasno službo – vsaj na instagramu. V resnici najema majhno sobo, v kateri ni prostora za garderobno omaro, vsak dan v mestnem prometu zapravi ure in ure, da pride do službe, v kateri vnaša v računalnik rezultate anket, in njeno popolno življenje na instagramu ni ravno njeno ... Mogoče pa nekoč?

Katiejine sanje o popolnem življenju v Londonu se razblinijo, ko jo njena nadrejena Demeter Farlowe nepričakovano odpusti. Katie se je primorana vrniti domov na kmetijo in očetu pomagati zagnati nov posel.
Tri mesece pozneje se nadarjena in čudovita Demeter prikaže kot gostja na njihovi kmetiji. Katie uzre svojo priložnost, da se bo končno maščevala ženski, ki ji je tako ravnodušno poteptala sanje. Toda ali ima Demeter res tako popolno življenje? Morda pa imata vendarle več skupnega, kot se zdi na prvi pogled …

Recenzija Bukla

Avtorica odlično prodajane serije Strastna zapravljivka (in še mnogih drugih zgodb) nas tokrat popelje v oglaševalsko vesolje angleške prestolnice, kjer ti lahko uspe samo, če ustvariš (vsaj digitalno) popolno sliko svojega življenja. Četudi si ne moreš privoščiti posedanja po najbolj trendovskih kavarnah, lahko mimogrede na kakšni mizi ujameš rogljič in skodelico vroče spenjene kave, to objaviš na Instagramu, in če se do službe vsako jutro voziš več kot uro v prenatrpanih vagonih podzemne železnice, lahko izstopiš pos­tajo prej in priskakljaš izza vogala ves svež v pisarno, kjer te čakajo čudoviti sodelavci s prav tako čudovitimi življenji. O tem razmišlja mlada Katie (za sodelavke Cat), ko v pisarni barva narastek sivih las svoji »popolni« šefici Demeter, ki sploh ne opazi njenih idej in si ne zapomni niti njenega imena. Kako dolgo bo še zmogla ohranjati sliko idealnega londonskega življenja, če ne more niti napredovati s slabo plačanega delovnega mesta »raziskovalke«, kjer v resnici samo pretipkava podatke iz anket potrošnikov … Kam se obrne njeno življenje, ko v agenciji nepričakovano dobi odpoved, in ali je možno, da Demeter v resnici nima tako popolnega življenja, kot se zdi na prvi pogled? Zabavno, sproščujoče in žal pogosto blizu resnici.

Renate Rugelj, Bukla 147

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...