Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Nehote nalašč

Zaliv lomilcev src, knj. 3
Jill Shalvis
Nehote nalašč
12,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-7052-80-0
Naslov izvirnika Accidentally on purpose
Leto izdaje izvirnika 2017
Prevod Maša Zupančič
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
310 g
352 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Ljubezni ne moreš pomesti pod preprogo ... Elle ima jasne prioritete: prijatelji, kariera in ubijalski čevlji. A kaj, ko je tukaj še Archer Hunt, ki ves čas sili v ospredje njenih misli. Toda Elle se ne da. Tako dolgo bo hodila na zmenke z drugimi, da ji bo postalo vseeno zanj ... čeprav bo to trajalo celo življenje ...

Poželenja ne moreš pogasiti ... Archer je Elle vedno želel samo najboljše, vse odkar je zaradi nje tvegal in izgubil službo policista. Ves čas je bdel nad njo, da jo je lahko osrečeval, ampak zdaj bi jo imel samo zase. Kemija med njima bi lahko povzročila izbruh vulkana ... Ampak ali sploh ima kakšno možnost? Ja, da jo gleda, kako se sestaja z drugimi moškimi.

Predolgo zadrževana voda vedno prestopi bregove ... Po Archerjevem mnenju ni noben moški dovolj dober za Elle. Ko ji uniči nekaj zmenkov, jo s tem zelo razjezi – in napetost med njima zagori kot bakla. Se je Archer igral z ognjem in opekel ali je s svojim srcem na dlani ogrel tudi njeno?

Recenzija Bukla

Brhka svetlolaska Elle je na prvi pogled odločna in sposobna mlada ženska, ki v življenju dobi, kar hoče. No, ne čisto vsega, ker ljubezni svojega življenja vendarle še ni našla. Morda tudi zato, ker je okrog sebe z leti zgradila neprebojen zid, skozi katerega ne spusti nikogar. A vendarle Elle v resnici ni tako hladna, kot je videti: kadarkoli namreč v svoji bližini zagleda postavnega Archerja, ji začne srce biti kot podivjano. Tudi on ni niti najmanj ravnodušen do nje, a kaj, ko se oba zavedata, da ju razdvajajo okoliščine, v katerih sta se spoznala pred enajstimi leti in ki Elle bremenijo še dandanes. Ko se že zdi, da bosta strast in medsebojna naklonjenost premagala vse sence njune preteklosti, butnejo na plan stvari, ki sta jim, vsak po svoje, poskušala ubežati … Roman o strasteh in ljubezni, ki premaga tudi največjo temo.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 149

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...