Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Neskončna širjava v nas

Samantha Young
Neskončna širjava v nas
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-00-3580-0
Naslov izvirnika The impossible vastness of us
Prevod Petra Brecelj

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
360 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
britansko leposlovje

O knjigi

Znam paziti nase. Že vse življenje sem edina, ki to počne.
India Maxwell se ni samo preselila na drugi konec države – povzpela se je tudi na najvišjo prečko na družbeni lestvici. Trajalo je leta, da je skrila posledice neurejenega družinskega življenja in na šoli postala priljubljena. Zdaj pa živi v eni najbogatejših bostonskih sosesk skupaj z mamo, maminim zaročencem in njegovo hčerko Eloise. V skupini prijateljev njene skorajšnje krušne sestre, v kateri je tudi Eloisin čudovito čedni fant Finn, si India želi samo eno: da ljudje nanjo nikoli ne bi več gledali kot na smet.Toda India ni edina, ki skuša imeti skrivnosti pod nadzorom. Eloise in Finn, najpriljubljenejši par na šoli, v resnici sploh nista to, za kar se izdajata. Pravzaprav imajo vsi trije neznansko bolj zapleteno življenje, kot je videti. In ko se India zbliža s Finnom ter postane Eloisina prijateljica, ogrozi podobo, ki jo onadva kot par ohranjata zaradi drugih, in razgali resnico, ki je strašna, čudovita in tako pomembna, da bi lahko za vedno spremenila vse …

Recenzija Bukla

Iz sončne Kalifornije se mora osemnajstletna India Maxwell zaradi mamine poroke z bogatim odvetnikom Theom čez noč preseliti na drugi konec države – v Boston. Že res, da je skromno življenje zamenjala za prej nepredstavljivo razkošje, a kaj ko Indii sploh ni mar zanj. Življenje ji greni Eloise, Theova hčerka Indiinih let, ki jo odkrito prezira in o njej po šoli namerno raznaša laži. In za nameček je tu še Finn, prikupen Eloisin fant, ki Indii takoj postane všeč. Da bi bilo vse skupaj še bolj zapleteno, Finn neke noči Indii v zanosu potlačenih čustev razkrije Eloisino skrbno varovano skrivnost. Bo na novo odkrita resnica spremenila odnos med Finnom in Indio? In bodo vsi skupaj končno kos demonom preteklosti, ki jih še vedno preganjajo? Privlačna zgodba, polna zapletov, skrivnosti in nenavadnih odkritij!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 138-139

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...