Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Njami mami

Polly Williams
Njami mami
24,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Prešernova družba
Zbirka Visoke pete
Leto izdaje 2007
ISBN 978-961-6512-79-4

Tehnične lastnosti
334 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
britansko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Amy Crane je v krizi. Šest mesecev po porodu se še vedno ne more sprijazniti s prehodom od neodvisne tridesetinnekajletnice do mamice, ki vzhaja kot krof. Ne more se spomniti, kdaj si je nazadnje privoščila voskanje nog. Ali doživela orgazem. Materinstvo obenem boleče postavi v ospredje njeno otroštvo. Vrhu vsega Amy sumi, da jo njen partner vara. Tu nastopi Alice - ki za svoje poslanstvo razglasi probrazbo Amyjinega telesa, samozavesti in ljubezenskega življenja. Ko Amy zamenja blazinice za dojenje za botoks in se izvije iz svoje nizke samopodobe, se tudi njeno poželenje - takrat pa se stvari precej zapletejo...

Recenzija Bukla

Amy, tridesetinnekajletna novopečena mamica, se ob neskončnih zahtevah svoje dojenčice počuti povsem izpraznjena. Ima prijateljice, ki so si materinstvo izbrale za poslanstvo, ima pa tudi Alice, dinamično predstavnico kluba samozavestnih mam, ki skrbijo za svoje dobro počutje in brez zavor najamejo varuško, kadar gredo na depilacijo ali pilates. Poleg tega se v Amy že dlje časa kopičijo nerazrešeni zapleti s partnerjem in ko na dan pridejo še nova dejstva o njenem očetu, mora življenje vzeti v svoje roke.

Renate Štrucl

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...