Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Nočno plavanje

Laura Moore
Nočno plavanje
28,00 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Anu Elara
Leto izdaje 2012
ISBN 978-961-6837-93-4
Naslov izvirnika Night Swimming
Leto izdaje izvirnika 2003
Prevod Neža Ropret

Tehnične lastnosti
trda vezava
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Ko ji je študij omogočil, je Lily pobegnila iz domačega kraja in se ni več ozrla nazaj. Zdaj je morska biologinja in službeno se mora vrniti tja, da bi pomagala ohraniti koralni greben, ki je dal ime mestu Coral Beach. Vendar vrnitev pomeni obračunavanje s preteklostjo, z družino in – kar je najhujše – s Seanom McDermottom. Kot najstnica je Lily doživljala še posebej nerodno obdobje, Sean – privlačen in samozavesten – pa jo je nenehno mučil. Lily dvomi, da so se stvari spremenile. Vendar je njeno nerodno obdobje že dolgo mimo … In čeprav ji zaradi Seana še vedno zavre kri, so vzroki za to povsem drugačni.
Kot župan se Sean zaveda, kako pomembno je ohraniti naravno lepoto mesta – četudi je cena za to vrnitev Lily Banyon, jo je še vedno pripravljen plačati. Lahko spregleda njen prezir in ji vrača z enako mero. Teže pa je spregledati dejstvo, da je Lily postala pametna in lepa ženska, ki je prav tako zavzeta za rešitev Coral Beacha, kot si je nekoč prizadevala pobegniti od tam. Ko tesno sodelujeta, Seanu postane jasno, da ju lahko čaka strastna prihodnost, če pustita preteklost za seboj …


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...