Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Ognjene pasti

J. R. Ward
Ognjene pasti
14,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-00-4139-9
Naslov izvirnika Consumed
Leto izdaje izvirnika 2018
Prevod Petra Berlot Kužner
Urejanje Špela Žakelj

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
380 g
422 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Pogumni. Srčni. V bitki za življenje ali smrt.

Odločna in neustrašna Anne Ashburn je uživala v vznemirjenju, s katerim jo je navdajal boj s plameni, in vedno jo je gnala želja, da bi bila najboljša. Toda posledice tvegane odločitve v enem od požarov so ji za vedno spremenile življenje in jo prisilile v iskanje nove poklicne in osebne poti.
Za pretreseno in pobito Anne je nova kariera požarne forenzičarke le bledo nadomestilo za adrenalinsko življenje, ki ga je pustila za seboj. Ne verjame, da bo še kdaj čutila enako strastno predanost do službe, dokler ne naleti na niz sumljivih požarov, ki jih nekdo neti po njenem domačem mestu.
Vrhunski gasilec Danny McGuire je najboljši v okrožju, a grozi mu, da se bo izgubil v vrtincu osebnih težav. Tveganjem se izpostavlja, kot da mu ni mar za življenje, dokler z Anne ne združita moči v lovu na požigalca. In kakor je videti, je Danny več kot le žrebec, ki ženskam meša glave, še posebno, ko se Anne približa rešitvi ognjene uganke in se požigalec začne spravljati nanjo.

Recenzija Bukla

Napeta gasilska ljubezensko-kriminalna zgodba kar kliče po filmski upodobitvi. Pripoveduje o pogumnih, srčnih in bitkam za življenje ali smrt predanih gasilcih. Glavna junakinja je odločna in neustrašna Anne Ashburn, ki uživa v vznemirjenju, s katerim jo navdaja spopad s plameni. Toda posledice prevelikega tveganja in napačne odločitve v enem od požarov ji za vedno spremenijo življenje. Ostane brez ene roke, kar jo prisili v iskanje nove poklicne in osebne poti. Kariera požarne forenzičarke je žal ne navdaja z enakim adrenalinskim vznemirjenjem, ki ga je čutila pri svojem delu gasilke. Potem pa naleti na serijo sumljivih požarov, ki jih nekdo podtika prav v njenem domačem mestu. Pri iskanju požigalca ji pomaga vrhunski gasilec Danny McGuire, ki zelo rad tvega in izziva usodo tako v osebnem kot poklicnem življenju. Ko se Anne približa rešitvi ognjene uganke in ji začne zato požigalec streči po življenju, se Danny izkaže kot zanesljiv in pogumen partner v razkritju piromana.

Sonja Juvan, Bukla 150

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...