Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Predana

Prvi del trilogije Crossfire
Sylvia Day
Predana
29,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Oddih
Leto izdaje 2012
ISBN 978-961-01-2161-9
Naslov izvirnika Bared to You
Leto izdaje izvirnika 2012
Prevod Neža Kralj, ... [et al.]

Tehnične lastnosti
trda vezava
20,5 x 14,5 cm
530 g
336 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Trilogija Crossfire  govori o novopečeni Manhattančanki Evi Tramell in bogatem poslovnežu Gideonu Crossu, ki se srečata v poslovni stavbi Crossfire. Preganjajo ju podobni demoni iz preteklosti, zato običajna ljubezenska zveza med njima ni mogoča. Toda trenutki, ko se prepustita svojim najglobljim strastem, so preprosto popolni. Povezujejo ju skupna hrepenenja in fantazije, predvsem pa je med njima neustavljiva privlačnost.

PRVI DEL: Predana

Gideon Cross je v moje življenje vstopil kot strela, ki razpara temno nebo ... Bil je čudovit, drzen in noro privlačen. Prikoval me je nase, kot me ni v življenju še nihče in nič. Hrepenela sem po njegovem dotiku kot po drogi, čeprav sem vedela, kako šibka bom po njem. Bila sem ranjena, on pa je tako zlahka odprl moje rane ... in podžgal strasti. Njegova ljubezen me je spremenila in molila sem, da naju ne bi ločilo breme preteklosti.

Novopečena Manhattančanka Eva Tramell, ki začenja kariero, v poslovni stavbi Crossfire sreča mladega in bogatega poslovneža Gideona Crossa in se takoj zagleda vanj. Enako občuti Gideon, ki je trdno odločen, da bo Evo zvabil v posteljo, pa naj bo, kar hoče. Toda odnos med njima se začne zapletati, saj ljubezenska zveza med dvema, ki nosita s sabo težko breme preteklosti, ni preprosta … Lahko pa je vroča, da se kar iskri.

Mednarodna uspešnica Predana  je bila izdana že v štiriintridesetih državah, vendar številka vztrajno in hitro raste. V prvih šestih tednih so v ZDA prodali skoraj pol milijona izvodov knjige, zaradi česar se je uvrstila med najhitreje prodajane v tej državi. Uvrstila se je tudi na lestvico najbolje prodajanih knjig v New York Timesu in med pet najbolje prodajanih knjig v desetih državah po svetu, med njimi v ZDA, Veliki Britaniji, Kanadi, Avstraliji, Španiji, Grčiji, Braziliji, na Nizozemskem in Irskem.

Druga knjiga iz trilogije Crossfire, Prevzeta, ki je v elektronski različici v ZDA izšla v začetku oktobra, je prodajo začela na prvem mestu najbolje prodajanih elektronskih knjig po lestvici New York Timesa. Pri nas bo Prevzeta izšla januarja.

» Zgodba Sylvie Day ni le prijetno žgečkljiva, temveč bralca zagrabi z močno zgodbo in ne popusti.«
- RT Book Reviews

»Sylvia Day je nesporna kraljica romanov z nežno erotiko. Njene knjige so razkošje, ki si ga zasluži vsaka ženska.«
– Teresa Medeiros, avtorica prodajnih uspešnic z lestvice v New York Timesu

»Sylvia Day piše osupljivo čutno.«
– Jaci Burton, avtorica prodajnih uspešnic z lestvice v New York Timesu

»Njenih knjig preprosto ne moreš odložiti.«
– Lauren Dane, avtorica prodajnih uspešnic z lestvice v New York Timesu

»Le redko kdo lahko stopnjuje spolno kemijo do vrelišča tako dobro kot Sylvia Day.«
– Booklist

»Pri opisovanju vročih prizorov in spolne privlačnosti je le malokdo kos Sylvii Day.«
Booklist

Recenzija Bukla

Če ste že skoraj prišli do konca trilogije Petdeset odtenkov in ste se šele ogreli, vas nekaj odtenkov stran čaka začetek nove erotične trilogije Crossfire, ki diha v istem ritmu, seveda z drugima glavnima junakoma. Ona je Eva Tramell, ki se je v New York, v eno najboljših oglaševalskih agencij, pravkar preselila iz San Diega, on pa je Gideon Cross, prelep, visok, vitek, a močen lastnik stavbe, v kateri ima agencija svoje prostore. Srečata se že njen prvi dan v dvigalu, iskra preskoči takoj, a do prvega resnejšega stika med njima mora preteči še kar nekaj vode oziroma strani, saj Gideonovo nedvomno fizično privlačnost spremljata tudi njegova groba neposrednost in predrzno nagovarjanje, ki Evo sprva skoraj povsem odvrneta od njega. Crossfire je ime stavbe, v kateri delata (no, tu počneta tudi kaj drugega), avtorica trilogije pa je Sylvia Day, ki je bila že prej znana kot pisateljica ljubezensko-erotičnih romanov, vendar je s trilogijo Crossfire preskočila v višjo ligo. Drugi del, Prevzeta, je izvirno izšel oktobra 2012, tretji del, Prepletena pa bo izšel spomladi 2013.

Renate Rugelj, Bukla 84-85

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...