Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Prepovedani sostanovalec

Penelope Ward
Prepovedani sostanovalec
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-00-4232-7
Naslov izvirnika Roomhate
Leto izdaje izvirnika 2016
Prevod Maja Kogej

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
314 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > erotični roman
leposlovje
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Počitniška hiša, ki si jo deliš z nepopisno privlačnim sostanovalcem, zveni naravnost sanjsko, kajne?

Ampak ne, ko gre za Justina – edinega moškega, ki sem ga kdaj ljubila … in ki me zdaj iz srca sovraži. Babica mi je v oporoki zapustila polovico hiše na otoku Aquidneck, drugo polovico pa je namenila fantu, ki ga je pomagala vzgojiti. Fantu, ki je zrasel v najstnika, ki sem mu pred leti zlomila srce. Najstnika, ki je zrasel v moškega z jeklenimi mišicami in prav tako trdim srcem. Leta in leta ga nisem videla, zdaj pa si deliva streho nad glavo, ker se hiši nihče od naju ni pripravljen odpovedati. Najhuje pa je, da na otok ni prišel sam. Kmalu bom spoznala, da ljubezen od sovraštva ločuje le tanka črta. In zdaj ko Justina ne morem imeti, si ga želim kot še nikoli …

Recenzija Bukla

Prepovedani sostanovalec je najnovejši erotični roman izpod peresa uspešne avtorice ljubezenske literature Penelope Ward. Gre za samostojno delo, ki se na žgečkljiv način ukvarja s temo prepovedane ljubezni, tokrat med nekdanjima najboljšima prijateljema, Amelio in Justinom, ki ju je v preteklosti razdvojila strašna skrivnost. Zgodba se začne, ko se Amelia vrne v hišo, ki ji jo je zapustila pokojna babica, a tja pride tudi njen novi solastnik Justin s svojo punco. Ko se otroška prijatelja spet srečata, se začnejo kresati iskre, sploh zaradi obžalovanja junakinje, da ga je pred vsemi tistimi leti zapustila in mu zlomila srce. Čustveno popotovanje, polno pre­obratov in vročih prizorov.

Beti Hlebec, Bukla 151

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...