Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Škot, ki se je zaljubil v svojo ženo

Kerrigan Byrne
Škot, ki se je zaljubil v svojo ženo
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-00-4049-1
Naslov izvirnika The Scot beds his wife
Leto izdaje izvirnika 2017
Prevod Mojca Svetičič

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
344 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Gavin St. James, grof Thorne, je razvpit Višavec in nepopravljiv lahkoživec, ki svoj nevarni šarm izkorišča, da dobi, kar hoče – med drugim tudi veliko poročenih žensk. Toda rad bi prekinil s sumljivo preteklostjo in ko mu v naročju pristane ognjevito dekle, dedinja posestva, ki si ga želi, zagleda odlično priložnost za poroko iz koristoljubja.
Samantha Masters pride na Škotsko s hlačami in kupom nevarnih skrivnosti, ki jih je prinesla z ameriškega Divjega zahoda, in ve, da bo varna samo, če se poroči, in to hitro. Gavin je več kot pripravljen, da ji ustreže. Toda ko se približa nevarnost, se njun odnos, ki se je začel s škandaloznim dogovorom, spremeni v divjo strast in Gavin ugotovi, da bi naredil vse, da bi obdržal žensko, ki mu pripada.

Recenzija Bukla

Američanka Samantha Masters je pod imenom Alison Ross ubežala na Škotsko. Prava Alison ji je namreč ponudila, da se namesto nje naseli na posestvu Erradale, ki si ga hoče prilastiti razvpiti Gavin St. James, grof Thorne. Njegov oče je umoril Alisoninega, in čeprav ji ni do posestva prav nič, ne dovoli, da bi prišlo v last sovraž­nika. Samantha se je pogumno podala na novo pustolovščino, Gavin pa misli, da jo bo premamil z dobro ponudbo za zemljo. Presenečen spozna, da je škotska divjina ne bo ugnala, saj se prav dobro znajde pri zganjanju goveda in je izjemno spretna pri uporabi pištole, za nameček pa mu poleg jeze na plan izbeza tudi plamene strasti. Toda Sam je na Divjem zahodu za sabo pustila pravo razdejanje in vse kaže, da je njena preteklost prišla za njo. Je poročna kupčija z Gavinom zagotovilo varnosti ali vendarle preveč tvegana poteza?

Klara Jarc, Bukla 147

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...