Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Sončni zahod v Centralnem parku

Sarah Morgan
Sončni zahod v Centralnem parku
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-00-3940-2
Naslov izvirnika Sunset in Central park
Leto izdaje izvirnika 2016
Prevod Neža Kralj
Urejanje Tina Benedičič

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
290 g
334 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
britansko leposlovje

Založnik o knjigi

Ljubezen nikoli ni bila v prvem planu načrtovalke vrtov Frankie Cole. Med grdo ločitvijo staršev je na lastne oči videla, kakšno opustošenje pustijo premočna čustva. Sprosti se lahko le v družbi prijatelja Matta, vendar njun odnos ostaja strogo platoničen. Ko bi vsaj lažje prezrla razbijanje srca v njegovi družbi!
Matt Walker že leta ljubi Frankie. Ker pa pod njeno bojevito zunanjostjo čuti, kako je ranljiva, se v njeni družbi vedno dela hladnokrvnega. A ko v dekletu, ki ga pozna celo večnost, odkrije nove globine, nenadoma noče več čakati. Ve, da ima Frankie skrivnosti, ki jih je zakopala globoko vase. Toda ali jo lahko prepriča, da mu zaupa srce in ga poljubi ob sončnem zahodu na Manhattnu?

Roman Sarah Morgan je klasična romantična zgodba, ki vam spodnese tla pod nogami.
- Publishers Weekly

Recenzija Bukla

Frankie Cole je na prvi pogled povsem zadovoljna s svojo novo službo načrtovalke prireditev in osebnih storitev v podjetju Urbani duh, ki ga je pred kratkim ustanovila skupaj s prijatel­jicama Paige in Evo. Njeno delo obsega skrb za dih jemajoče cvetlične ureditve in razne praznične okrasitve. Zdi se, da ji delo pomeni vse in da zato ob prostih trenutkih res ne potrebuje drugega kot kozarec vina in vrhunski kriminalni roman. Toda, ko se nekega trenutka zave, da v življenju obstaja še kaj več od tega in ji tla zamaje njen dolgoletni prijatelj Matt Walker, brat njene prijateljice Paige, ki ji nedvoumno izkazuje naklonjenost, postane Frankie povsem zmedena. Bo zaradi bolečih izkušenj po ločitvi svojih staršev sploh zmožna kdaj pokazati čustva in se jim povsem prepustiti? Prikupna ljubezenska zgodba vabi k odstiranju (srčnih) skrivnosti …

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 145

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...