Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Spomni se me

Laura Moore
Spomni se me
20,00 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Anu Elara
Leto izdaje 2012
ISBN 978-961-6892-00-1
Naslov izvirnika Remember Me
Leto izdaje izvirnika 2010
Prevod Neža Ropret

Tehnične lastnosti
mehka vezava
20,5 x 13,5 cm
468 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Travis Maher, postavni upornik in nadarjen trener konjev s težko preteklostjo, je nekoč ujel Margotino srce – z namenom, da ga zlomi.

Ko njeno družino prizadene tragedija, je Margot prisiljena postaviti na stranski tir uspešno kariero in se vrniti na mesto, kamor se nikoli ni nameravala vrniti, kjer edine noge, ki jih občudujejo, ne pripadajo manekenkam, temveč plemenskim konjem. Zdaj je uspeh kobilarne Rosewood odvisen od Margot in edini človek, ki ji pri tem lahko pomaga, je moški, ki jo je pred leti tako kruto zavrnil.

Ko Margot in Travis skleneta nemirni dogovor, da Rosewood rešita pred finančnim propadom, pride do trka med njunima divjima naravama in pojavljati se začnejo pretekle strasti, ki jih nista razrešila. Ali lahko ta robati konjar najde način, da edini ženski, ki jo je ljubil, pokaže naklonjenost, preden jo za vedno izgubi?


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...