Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Strastna zapravljivka prihiti na pomoč

Sophie Kinsella
Strastna zapravljivka prihiti na pomoč
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-00-4097-2
Naslov izvirnika Shopaholic to the Rescue
Leto izdaje izvirnika 2015
Prevod Katja Bizjak

Tehnične lastnosti
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
britansko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Becky se odpravi na pomoč na še zadnjem izletu svoje ameriške dogodivščine, ki se je začela s knjigo Strastna zapravljivka med zvezdami.
Becky Brandon (nekdaj Bloomwood) organizira pravo reševalno akcijo po ameriškem zahodu! Beckyjin oče in mož njene najboljše prijateljice Suze sta izginila brez pravega pojasnila. Beckyjina mama in Suze verjameta, da njuna moža nekaj skrivata in sta v nevarnosti. Becky se v hipu odloči, da bodo moška izsledili in prišli resnici do dna. Toda na žalost se Beckyjini na hitro sestavljeni četici sorodnikov in prijateljev pridruži še njena stara sovražnica Alicia, za katero je prepričana, da ima nekaj za bregom.
Na poti v Las Vegas Becky spozna, da jo družina in prijatelji zares potrebujejo, zato si izmisli svoj najpogumnejši, najbolj nor in najsijajnejši načrt do zdaj! Ji bo uspelo vsem pomagati, odpraviti krivico in rešiti še odnos z najboljšo prijateljico?

Recenzija Bukla

Sophie Kinsella, nekdanja angleška finančna novinarka, je pred več kot desetletjem ustvarila lik zabavne in strastne junakinje Becky Brandon (nekdaj Bloomwood), ki s svojimi domislicami (in finančnimi težavami) zabava bralce in predvsem bralke širom sveta, leta 2009 pa se je pojavila tudi na filmskih platnih v podobi Isle Fisher. Knjige iz serije Shopaholic so bile prevedene v številne jezike in prodane v milijonskih nakladah, zdaj pa smo v slovenščini dobili že osmo nadaljevanje. Tokrat prikupno zmedena Becky ne razmišlja samo o nakupovalnih razsipnostih zase ali svojega otroka, pač pa se odloči razrešiti skrivnostno izginotje svojega očeta in moža najboljše prijateljice Suze, zato se s četico sorodnikov in prijateljev poda v Las Vegas na iskalno reševalno misijo. Njeni načrti se do sedaj niso izkazali za najsijajnejše … in kako bo tokrat?

Renate Rugelj, Bukla 148

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...