Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Tvoje drugo življenje se začne, ko se zaveš, da imaš samo eno

Raphaëlle Giordano
Tvoje drugo življenje se začne, ko se zaveš, da imaš samo eno
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-00-3643-2
Naslov izvirnika Ta deuxième vie commence quand tu comprends que tu nʼen as quʼune
Urejanje Špela Žakelj

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
218 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
francosko leposlovje

O knjigi

Camille je stara osemintrideset let in pol in zdi se, da ima vse, kar je potrebno za srečo. Zakaj ima torej občutek, kot da ji je sreča spolzela iz rok? Želi si samo to, da bi znova stopila na pot veselja in izpolnitve. Ko ji rutinolog Claude želi pomagati in ji predlaga izvirno obliko terapije, ne okleva dolgo: prepusti se. Skozi neverjetne, ustvarjalne in smisla polne izkušnje postopoma spreminja svoje življenje in znova odkriva svoje sanje ...

Raphaelle Giordano je umetnostna terapevtka in svetovalka za osebnostni razvoj, slikarka in pisateljica. To je prvi roman, pod katerega se je podpisala. Postal je takojšnja uspešnica v Franciji, kjer je več kot 60 tednov kraljeval na lestvici najbolje prodajanih knjig, veliko število prodanih licenc pa je njegov sloves poneslo po vsem svetu.

Recenzija Bukla

Privlačna francoska zgodba je križanec sodobnega priročnika za samopomoč in romaneskne zgodbe. Osemintridesetletna Camille kljub redni službi, ljubečemu možu in zdravemu otroku na neki točki svojega življenja začuti, da ji nekaj manjka. Po naključju spozna prijaznega Clauda, izkušenega rutinologa, ki … Koga? Ja, rutinologa, ki zna pregnati rutino iz vsakega življenja in ponuja izvirne metode za osebno rast in kakovostnejše bivanje. Nekega dne, ko se počuti precej na dnu, se Camille odloči, da bo sledila njegovim nasvetom. Skozi najbolj nora doživetja – od vožnje z balonom, kjer odmetava svoje stare navade, prek potapljanja, kjer se uči pomena dihanja, do božanja filozofskega mačka, ki zna ceniti mir in meditacijo – se izvije iz vsakdanjega dolgčasa in v sebi odkrije dolgo zakopane potenciale, ki jo še bolj povežejo z možem in otrokom, hkrati pa začne uresničevati tudi svoje poklicne sanje. Avtorica te univerzalne zgodbe je umetnostna terapevtka in svetovalka za osebnostni razvoj pa tudi slikarka in po novem še pisateljica.

Renate Rugelj, Bukla 140

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...