Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Ujetnik mojih želja

Maloryjevi, knj. 8
Johanna Lindsey
Ujetnik mojih želja
12,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-7035-23-0
Naslov izvirnika Captive of my desires
Prevod Ljubica Karim Rodošek

Tehnične lastnosti
mehka vezava
17 x 10,5 cm
464 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman
nemško leposlovje

Povej naprej

O knjigi

Gabrielle Brooks odpluje iz Anglije na Karibe, da bi poiskala očeta. Tam pa jo čaka nepopisno presenečenje – njen oče je pirat!

Po treh letih življenja pri očetu in skupnega iskanja zaklada je čas, da se Gabrielle vrne v London, da si poišče moža. Na pomoč ji bo priskočil James Malory, očetov stari prijatelj. Jamesova žena Georgina in njen brat Drew spremljata Gabrielle na vse dogodke in plese londonske sezone.
Drew Anderson, privlačni ameriški kapitan in zabavni falot, zaplete Gabrielle v neprijeten škandal, noč preden bo odpotoval domov. Toda ne pomisli na to, da piratova hči ni od muh in da že kuje maščevanje – ukrade mu ladjo, on pa postane njen ujetnik. Ko se začne med njima iskriti od prekipevajoče strasti, se znajdeta v zmedi, saj se ne ve več, kdo je ugrabitelj in kdo ujetnik.

»Johanna Lindsey pozna skrite strasti žensk ... in ustvarja pravljice.« – Romantic Times

Recenzija Bukla

Gabrielle Brooks je še mladoletna po smrti matere pobegnila pred izprijenim skrbnikom na Karibe, kjer je trgoval njen oče. Ko ga je našla, je presenečena izvedela, da je pirat, natančneje iskalec zakladov in posrednik pri odkupninah. Po nekaj letih v toplih krajih jo oče pošlje nazaj v Anglijo, da bi si našla spodobnega moža. Že od prvega trenutka, ko se srečata s kapitanom Drewom Andersonom, je poznanstvo ognjevito, sprva bolj jezne narave, a vse bolj tudi strastne. Drew je prepričan, da je kot hčerka pirata že zdavnaj izgubila svojo čast in bi jo najraje dodal med svoje ljubice. Ko ji s škandalom uniči ugled, se mu Gabby maščuje tako, da (začas no) ugrabi njegovo ladjo z njim vred, saj se mora nepričakovano vrniti.

Klara Jarc, Bukla 140

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...