Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Usodne posledice

Serija Fatalno, knj. 3
Marie Force
Usodne posledice
13,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-7052-52-7
Naslov izvirnika Fatal Consequences
Leto izdaje izvirnika 2011
Prevod Esther Košir
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
400 g
458 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Politika je lahko umor … Poročnica Sam Holland je komaj dobro privolila v poroko s senatorjem Nickom Cappuanom, že so jo znova klicali v službo. Zgodil se je brutalen umor ženske.

Dokazi kažejo na Henryja Lightfeatherja, senatorja in tesnega Nickovega prijatelja. Nick stoji med Samino preiskavo prijatelju ob strani – čeprav s tem povzroča zaplete pri napovedi lastne kandidature za ponovno izvolitev in ustvarja napetost v odnosu.

Ko Samina preiskava razkrije škandal, ki pretrese glavno mesto, Nick in Sam odkrijeta, da lahko njuno prihodnost najbolj ogrozi nekdo iz preteklosti …

Recenzija Bukla

Detektivka Sam Holland se spopada z novim kriminalnim primerom v washingtonskem vrhu. Nekdo z velikim vplivom je brutalno posilil in umoril vsaj dve noseči imigrantki iz Južne Amerike, ki sta kot čistilki delali v pros­torih vplivnih politikov. Vse kaže, da je posredi tudi ekskluzivna prostitucija, ki je na voljo najpomembnejšim politikom in njihovim eksotičnim apetitom, vodi pa jo nekdo na najvišjih položajih. Poleg čistilk je ugrabil in brutalno napadel tudi Samino sodelavko, da bi poslal sporočilo, naj odneha. Bližje ko je Sam morilcu, resnejše grožnje dobiva, vse pa kaže, da bo zaradi policijske napake v preiskavi vsak čas na prostosti še en stari sovražnik, njen bivši mož, ki jo je poskušal ubiti. Še dobro, da ji ob strani stoji zaročenec in senator Nick Cappuano, zaradi katerega se lažje spoprijema s službenimi in osebnimi izzivi. Usodne posledice so tretje nadaljevanje v seriji napetih kriminalk, do sedaj jih je v izvirniku izšlo že petnajst. Začinjena z nekaj romantike nam poleg glavne kriminalne zgodbe in razmerja med glavnima junakoma postreže tudi z dogajanjem v življen­ju stranskih likov, ki jim z veseljem sledimo skozi nadaljevanja. Marie Force je tudi avtorica več ljubezenskih in erotičnih serij, pri nas jo že poznamo po McCarhyjevih z otoka Gansett.

Klara Jarc, Bukla 147

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...