Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

V vojni z vojvodo

Zlovešči bratje, knj. 1
Courtney Milan
V vojni z vojvodo
13,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-6958-82-0
Naslov izvirnika The Duchess War
Leto izdaje izvirnika 2012
Prevod Anja Bakan
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
17 x 10,5 cm
370 g
575 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman

Povej naprej

O knjigi

V vojni z vojvodo je prva knjiga iz zbirke Zlovešči bratje. Minerva Lane je zelo tiha in vedno umaknjena v ozadje. In rada bi, da tudi tako ostane, kajti ko je bila nazadnje v središču pozornosti, se je za njo slabo končalo - tako slabo, da si je spremenila ime in pobegnila pred svojo škandalozno preteklostjo. Sedaj je v nevarnosti, da vzbudi zanimanje kakšnega moškega. In prav to se tudi zares zgodi, ko pride v mesto čeden vojvoda.

V vojni z vojvodo je globoka in čudovita zgodba za odrasle ženske in ljubezenska pripoved za dekleta, ki še vedno verjamejo v pravljice. Priporočamo iz vsega srca - in tudi z vso strastjo!

Recenzija Bukla

Wilhelmina Pursling, nekoč znana kot Minerva Lane, na prvi pogled deluje kot tiho, sramežljivo in prav nič privlačno dekle. A ko v mesto prispe vojvoda Robert Alan Graydon Blaisdell, že ob njunem prvem srečanju posumi, da se za to krinko tihega in popolnoma običajnega dekleta skriva ženska, ki ima v sebi mnogo več strasti do življenja kot to. Kljub temu da se neizmerno privlačita, se njuni interesi križajo in pripeljejo do skorajšnje vojne med njima, a svojih čustev ne moreta kar tako potlačiti. Zaradi tega Wilhelmini grozi, da bo na dan prišla njena davno zakopana skrivnost, njuna zgodba pa se razvije v zapleteno in čustveno pripoved o resnični ljubezni, ki bo očarala ljubitelje zgodovinskih romanc.

Neža Poznič, Bukla 112-113

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...