Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Vojvodi po volji

Serija Carlislovi, knj. 1
Anna Harrington
Vojvodi po volji
32,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Oddih
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-01-5399-3
Naslov izvirnika If the duke demands
Leto izdaje izvirnika 2017
Prevod Neža Kralj
Urejanje Nataša Müller

Tehnične lastnosti
trda vezava
21 x 14,5 cm
370 g
373 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
leposlovje > zgodovinski roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Miranda Hodgkins si od nekdaj želi le eno – da bi se poročila z Robertom Carlislom. In na lepem ne zdrži več. Na maškaradi pri Carlislovih se drzno odtihotapi v Robertovo sobo, odločena, da ga bo zapeljala. Znajde se v čvrstem objemu moškega, ki ga obožuje, in njegov poljub je tako strasten, da ji vzame sapo. Toda ko snameta maski, Miranda zgroženo ugotovi, da se je znašla v postelji Robertovega brata Sebastiana, vojvode Trentskega. Kaj zdaj?

Anna Harrington je ameriška pisateljica, ki se je nad zgodovinskimi ljubezenskimi romani navdušila, ko je v Veliki Britaniji študirala književnost in dramaturgijo. Takrat je brala dela romantičnih pesnikov in Jane Austen ter raziskovala angleško podeželje. Poleg tega, da snuje vedno nove zgodbe o očarljivih plemičih in pogumnih junakinjah, rada potuje in pomaga v dobrodelnih organizacijah.

Recenzija Bukla

Miranda Hodgkins je tik na tem, da naredi nekaj nezaslišanega: zapel­jivo zamaskirana se po zabavi v maskah tihotapi v spalnico Roberta Carlisla, v katerega je zaljubljena že od najstniških let, da bi mu pokazala, da ni le pegasto sosedovo dekle. Zdi se, da ji gre načrt zapelje­vanja kot po maslu, ko z lastnikom spalnice presenečeno ugotovita, da se je nekdo močno uštel ... Tik pred zdajci spoznata, da se je prikradla v spalnico Robertovega brata Sebastiana, vojvode Trentskega. ­Sebastian, ki se je odločil, da si v naslednji londonski sezoni najde ustrezno ženo, Mirandi predlaga, da si vzajemno pomagata – on ji bo priskočil na pomoč pri bratu, ona pa njemu pri primernih mladih damah. Noben od njiju pa ni računal, da ju bodo vse bolj preganjali spomini na nekaj, kar sta začela pod krinko. Avtorica Anna Harrington je v slovenščini povsem novo ime (v angleščini je od leta 2015 izšlo devet njenih zgodovinskih ljubezenskih romanov), z veseljem pa pričakujemo še več prevodov, saj je njeno pisanje iskrivo, zabavno in čustveno hkrati, knjige pa kljub enostavnim zapletom neodložljive.

Klara Jarc, Bukla 147

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...