Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Vrnitev v Dvorišče vrtnic

Helen Pollard
Vrnitev v Dvorišče vrtnic
13,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-7052-72-5
Naslov izvirnika Return to the little French guesthouse
Leto izdaje izvirnika 2016
Prevod Esther Košir
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
380 g
434 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Cvetoč vrt, modro nebo, nova ljubezen, kozarec dobrega vina ... Ali lahko gre sploh kaj narobe? Emmy Jamieson se odloči, da bo pustila za sabo življenje v Angliji in si poiskala srečo na francoskem podeželju. Kot nova vodja penziona ima v rokah platno in škarje svoje sreče in prihodnosti.

Nenadoma se znajde pred ogromno rezervacijo – v penzion, ki ga vodi z Rupertom, se namreč najavi številčna in predvsem zelo zahtevna in čudaška družina, ki bo pri njih praznovala zlato obletnico poroke. Prostore jim bodo preplavili z napihljivimi posteljami in vrt z avtodomi. Vse kaže, da bo Dvorišče vrtnic kmalu pokalo po šivih.

Emmy se zaveda, kako velik izziv ima pred sabo, a ve, da bo s pomočjo svojega čudovitega Allaina ob sebi zmogla tudi to. Ne ve pa, da se bo morala spopasti z blogerjem, ki ocenjuje penzione in ki hodi gol v spanju, še manj pa pričakuje, da se bo vrnila Rupertova nekdanja strupena žena Gloria.

Je mogoče, da se bo prihodnost, ki jo Emmy vidi tako jasno pred sabo in za katero tako trdo gara, razsula kot hiška iz kart, pri čemer bo lahko le nemočna opazovalka?

Recenzija Bukla

Potem ko Emmy Jamieson čez noč ostane sama, saj jo njen dolgoletni fant Nathan zapusti zaradi zapeljive Glorie, žene lastnika francoskega podeželskega penziona Dvorišče vrtnic, kjer sta Emmy in Nathan pred časom dopustovala, se mlada Angležinja odloči za korenito spremembo svojega življenja. Za sabo pusti službo na Otoku in se preseli v dolino Loare, da bi lastniku penziona Dvorišče vrtnic, dobrodušnemu, a malce posebnemu Rupertu, pomagala voditi tamkajšnje posle. Toda življenje na francoskem podeželju je vse prej kot idilično, saj se mora Emmy spopadati z različnimi izzivi, od nemogočih zahtev gostov, ki bodo v penzionu kmalu praznovali zlato obletnico poroke, do izboljševanja vtisa, potem ko je spletni bloger Srebrni lisjak o idiličnem penzionu napisal grozljivo kritiko ... Bo Emmy naposled le začela uživati v svojem novem življenju, ki prinaša tudi novo ljubezen? Prikupen roman, dehteč po vrtnicah in poln francoskega šarma, je kot ustvarjen za tople poletne dni in bralno potovanje v romantično dolino Loare.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 148

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...