Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Za vedno po francosko

Fiona Valpy
Za vedno po francosko
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-00-3700-2
Naslov izvirnika The French for always
Leto izdaje izvirnika 2018
Prevod Katja Bizjak
Urejanje Petra Brezinščak

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
200 g
218 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman
britansko leposlovje

Povej naprej

O knjigi

Sara zapusti angleško sivino in se pogumno loti prenove propadajočega francoskega dvorca v pravljično poročno prizorišče. Z zaročencem Gavinom vložita vse življenjske prihranke v prelep dvorec Bellevue sredi idilične bordojske pokrajine.

Po mesecih trdega dela in odrekanja jima posel z organizacijo porok končno steče – dokler je Gavin ne ucvre sredi sezone. Sara čez noč ostane povsem sama. Morda bo morala dvorec celo prodati.

Kljub parajočemu srcu pa mora do konca sezone izpeljati še pet porok. Bo s pomočjo krajanov in s kančkom poguma lahko rešila dvorec in posel še pred iztekom poletja?

Recenzija Bukla

Britanska avtorica je navdih za romantično zgodbo gotovo jemala iz svojih spominov; v Francijo se je preselila leta 2007, v okolici Bordeauxa z družino obnovila starejšo kmetijo in se poleg marsikatere pomembne veščine naučila predvsem okušanja dob rih vin. Tako kot avtorica, nov začetek v Franciji najde tudi junakinja Sara, ki z zaročencem Gavinom kupi veličasten, a rahlo razpadajoči dvorec in se optimistično loti prenove. Ko je naporna obnova končno za njima, kaže, da se jima bo nasmehnila sreča, saj imata napovedanih že kar nekaj porok. Potem pa se zgodi nepričakovano – Gavin se zaplete z eno izmed družic in Saro pusti samo sredi sezone in z vsemi krediti ... Tako Sara nima časa za obupavanje, zavihati mora rokave in speljati pet napovedanih porok do konca. Prav vsaka izmed njih pa prinese nove dogodivščine in tudi nova poznanstva.

Vanja Jazbec, Bukla 141

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...