Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Bojevnikova vrnitev

Bratovščina meča, knj. 6
Kinley MacGregor
Bojevnikova vrnitev
12,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-7052-38-1
Naslov izvirnika Return of the warrior
Leto izdaje izvirnika 2005
Prevod Irma Kukovič
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
320 g
357 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
leposlovje > zgodovinski roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Neustrašni moški so brezmejno pripadni drug drugemu, zatiranim in skrivni družbi, imenovani Bratovščina meča. Predvsem pa se nikoli ne predajajo strastnemu hrepenenju svojih plemenitih src.

Kraljica Adara je popolnoma predana svojemu ljudstvu in zemlji, zato ne bo dovolila, da bi ji lakomnež po prestolu ukradel krono. Toda edina možnost, da se poroči, je, da poišče moškega, s katerim se je poročila v otroštvu. Ponosen in ranjen bojevnik Christian Akreški dolguje zvestobo samo svoji skrivni bratovščini – poleg tega si ne želi biti kralj komur koli drugemu kot sebi.

Potem pa se pred njim pojavi gola prelepa tujka in ga zapeljuje s šarmom in čutnostjo, da se ji ne more upreti ... pri čemer ga vabi s seboj v njeno kraljestvo ... ali ... no, da ji nameni vsaj svojega potomca in naslednjega nosilca krone. Čeprav ji Christian ne obrne hrbta pri zaščiti pred njenimi sovražniki, pa se odloči, da se bo uprl poželenju svojega telesa. Toda kako naj zanika strast, ki ga preplavlja, in nemir, ki ga čuti ob pričakovanju Adarinega poljuba?

Ena izmed najboljših serij zgodovinskih romanc.
– Cathy Maxwell

Recenzija Bukla

Mlada kraljica Adara, katere kraljestvo ogroža tiranski Selwyn, si želi svoje ljudstvo obvarovati pred okrutnostjo njegovega vladanja. Še več, ta človek naj bi bil sorodnik njenega moža Christiana, s katerim so jo poročili v ranem otroštvu. Svojega moža pri svojih rosnih dvajsetih letih ni še nikoli videla, zato se poda v tajno iskanje v tujo deželo. Christiana najde, a s tem ogrozi tako svoje kot tudi njegovo življenje. Čeprav je Christian ne priznava za ženo, niti ji ne želi podariti potomca, ki ga Adara tako zelo potrebuje, jo zaščiti in se z njo poda v nenehno nevarnost in beg. Christianovim bojevniš­kim spretnostim pomagajo drugi člani skrivne Bratovščine meča, ki jo družijo predanost, pravičnost in povezanost mož, ki so skupaj prestali pravi pekel. Ali bo Christian na koncu kljub obljubi, da bo zvest le samemu sebi, popustil in dovolil ljubezni pot do srca?

Klara Jarc, Bukla 145

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...