Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Dnevi cesarjev

Simon Scarrow
Dnevi cesarjev
14,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-00-3732-3
Naslov izvirnika Day of the caesars
Leto izdaje izvirnika 2017
Prevod Maja Lihtenvalner
Urejanje Špela Žakelj

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
350 g
400 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > zgodovinski roman
britansko leposlovje

Založnik o knjigi

RIM, 54. N. ŠT.

Cesar Klavdij je mrtev. Zavlada Neron. Toda tudi Britanik se poteguje za prestol. Pripravlja se obračun.Ko se prefekt Kato in centurion Makro vrneta z vojnega pohoda, v Rimu vre, onadva pa si želita samo preprostega vojaškega življenja, da bi se bojevala skupaj s hrabrimi in zvestimi možmi. Toda Kato je s pogumom in vodstvenimi sposobnostmi vzbudil pozornost strank, ki se bojujeta za prevlado in ki ju v prizadevanjih, da ga pridobita na svojo stran, nič ne zaustavi. Da bi preživel, mora Kato igrati premeteno in se zanesti na pomoč edinega človeka v cesarstvu, ki mu lahko zaupa: Makra.

Moč upornikov narašča, mogočne figure iz ozadja pa premikajo legionarje in pretorijance kot šahovske figure po plošči. Politična spletka se sprevrže v dokončen vojaški obračun in nasprotujoče si sile se zavedajo, da poražence čaka samo smrt. Se je mogoče izogniti državljanski vojni? Prihodnost cesarstva je v Katovih rokah …


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...