Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Ljubimec brez primere

Julie Anne Long
Ljubimec brez primere
12,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-6982-76-4
Naslov izvirnika Like No Other Lover
Prevod Anja Bakan

Tehnične lastnosti
mehka vezava
17,5 x 10,5 cm
290 g
509 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > zgodovinski roman
leposlovje > ljubezenski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

CYNTHIA BRIGHTLY, najmikavnejša lepotica visoke družbe, ima samo še eno priložnost. Potem ko jo zaradi škandala preženejo iz Londona, si mora na zabavi pri Redmondovih najti imenitnega moža, še preden se o njenem propadu razve po vsej Angliji.

Po nekem nesrečnem naključju pa je nekdo v Pennyroyal Greenu že slišal govorice o razdrti zaroki in strelskem obračunu. To je Miles Redmond, sloviti pustolovec, ki po bratovem izginotju postane tudi dedič bajno premožne družine. Miles je Cynthio že videl, in to pred leti, ko se je častihlepna lepotica sama sebi zdela predobra za nepomembnega drugorojenca. A zdaj je Miles dedič, ki uživa v svoji moči. Cynthii ponudi dogovor: njene sočne skrivnosti bo zadržal zase in ji med svojimi gosti pomagal najti moža, v zameno pa hoče – en sam poljub.

En poljub res ni nič takšnega. Toda Cynthia kmalu ugotovi, da je vendarle dovolj, da prebudi divjo strast, in da je Miles Redmond vsekakor ljubimec brez primere.

"Ena najboljših zgodovinskih romanc! Slog je tako enkraten, da se bralec v enem trenutku glasno smeje, že v naslednjem pa si briše solze." – LadTeeDa Reads

Recenzija Bukla

V pivnici Pri prašiču in osatu je završalo. Milesu Redmondu, neukročemu samcu in bogatemu dediču, je pot vnovič prekrižala fantomska in prevzetna lepotica Cyntia Brightly. Oba sta godna za poroko, a povsem neprimerna drug za drugega. Vsaj tako pravijo njegovi starši in njegov razum. A kako se upreti poželen ju, ki obema naježi kožo vsakič, ko se srečata? En poljub, namenjen njegovemu maščevanju njej, eno provokativno darilo in igra se usodno spremeni. V Ljubimcu brez primere, drugem delu serije Pennyroyal Green o prigodah iz življenja aristokratov na angleškem podeželju je avtorici uspela domiselna in lahkotna zgodovinska romanca, ki vas bo hkrati nasmejala in spravila v solze.
Motiva italijanskega pejsaža s kravami in angelom v muzeju Montmorency Chase Eversea ne vidi prvič. Prav tako se spominja omamnega vonja vrtnic. Ki pripada njej. Vendar očarljiva Rosalinda March tokrat ne išče njegove ljubezni kot pred petimi leti, k stotniku Chaseu je prišla po pomoč zaradi skrivnostnega izginotja njene sestre. In angela z Rubinettove slike je že videl v drugačni podobi naslikanega na stropu ene od soban javne hiše. Kakšno povezavo ima izginotje Rosalindine sestre s sliko? Bosta med razreševanjem uganke gospa March in Chase Eversea podlegla strasti, ki očitno še vedno tli med njima? Vse od predaje je vznemirljiva zgodovinska romanca z ravno pravšnjim pridihom erotike in kriminala.

Diana Volčjak, Bukla 127-128

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...