Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Moj popolni valček

Merridewove sestre, knj. 2
Anne Gracie
Moj popolni valček
12,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-7035-64-3
Naslov izvirnika Dime si fue un engáno
Leto izdaje izvirnika 2011
Prevod Esther Košir
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
410 g
431 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > zgodovinski roman
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
avstralsko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Prišel si je poiskat priročno nevesto ...

Londonska plesna sezona je le stežka primerno okolje za črno ovco visoke družbe. Toda Sebastian Rayne nujno potrebuje žensko, ki bo poskrbela za njegovi mlajši sestri, in zato išče zase nezapleteno in prizemljeno ženo. Seveda nikakor ne potrebuje Hope Merridew, ki je kljub osupljivi lepoti s svojo živahnostjo najmanj primerna med vsemi.

... in namesto tega našel ljubezen.

Kdo je ta skrivnostni moški, ki s pogledom požira Hope Merridew? Govori se, da je nevaren, da je njegova družinska preteklost mračna. Bi lahko ta skrivnostni Sebastian izpolnil njene sanje, da bo s popolnim moškim odplesala popolni valček? Ali ima valček tolikšno moč, da poveže dve tako različni osebi v slastno igro poželenja in čutnosti?

"Ena izmed najboljših romanc, ki sem jih prebrala v zadnjem času." – All About Romances

"Če radi berete izjemne zgodovinske romance, ne morete mimo Anne Gracie."
– Stephanie Laurens

Recenzija Bukla

Že nekaj let je minilo od prevoda prve knjige iz serije Merridewove sestre, zdaj pa smo dočakali nadaljevanje. Hope Merridew je lepotica, ki se razposajeno giblje v visoki družbi, je mlada, lepa in oboževana. Nikakor ni takšne vrste ženska, kot jo išče Sebastian Rayne za svojo ženo; njegovi dolgo izgubljeni sestri namreč potrebujeta materinsko figuro, ki se zaveda, da obstajajo tudi temnejše plati življenja, še posebej v svetu revnih in nemočnih. Tudi sam je namreč iz revščine do uspeha prišel s svojimi sposobnostmi in žrtvovanjem. Našel je poplno kandidatko za ženo in ji začel dvoriti, vendar ga neprestano fascinira in priteguje neprimerna Hope, ki se s svojimi sestrami odlično ujame tudi z njegovima sestricama. Se je morda motil o njej in je pod brezskrbno fasado več karakterja in življenjskih izkušenj? To je prisrčna ljubezenska zgodba s kančkom bridkosti, malce humorja in strasti ter koncem, ki v srcu pusti prijeten občutek ...

Klara Jarc, Bukla 143

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...