Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Nežna upornica

Maloryjevi, knj. 2
Johanna Lindsey
Nežna upornica
12,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-6982-28-3
Naslov izvirnika Tender rebel
Prevod Esther Košir
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
17,5 x 10,5 cm
270 g
477 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > zgodovinski roman
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

O knjigi

Škotska lepotica Roslynn Chadwick potrebuje varen zakon, ki bi jo ščitil pred brezvestnim bratrancem in lovci na premoženje, ki hlepijo po njenem bogastvu. Anthony Malory je natanko takšen tip čednega lahkoživca, pred katerim so jo svarili.

Zvit, brezobziren, a vendar privlačen razuzdanec, saj Anthonyjeve čutne modre oči govorijo o užitkih, ki burijo njeno domišljijo – in Roslynn si srčno želi, da bi si drznila predati se takšnemu moškemu. Če bo verjela njegovim strastnim obljubam, jo bo to zagotovo peljalo v pogubo. A če bo zatajila svoje srce, bo to izvrstno damo s Škotskega višavja stalo neprimerljive ljubezni, bolj vroče kot plamen in dragocenejše od najredkejšega dragulja.

Recenzija Bukla

Roslynn se je znašla v nezavidljivem položaju. Grabežljivi bratranec brezvestno išče način, kako si prilastiti njeno premoženje, zato si mora Škotinja nujno poiskati plemenitega moža, ki jo bo zaščitil. Ker ji sami ne uspe najti princa na belem konju, po spletu okoliščin sprejme pomoč Anthonyja Maloryja, zabavljača dobrega srca, ki obljubi, da ji bo v londonski družbi našel primernega moža. Ampak Anthony pri vsakem kandidatu najde napako. Ko Roslynn skoraj ugrabi bratranec, Anthony kot kandidata predlaga kar samega sebe. Kljub številnim pomislekom Roslynn ponudbo sprejme. Tako se začne burna zveza, ki junaka spravi v marsikatero težavo, a je na koncu vedno tudi njuna edina rešitev.

Vanja Jazbec, Bukla 123-124

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...