Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Prepovedana

Srednjeveška trilogija, knj. 2
Elizabeth Lowell
Prepovedana
13,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-7035-46-9
Naslov izvirnika Forbidden
Leto izdaje izvirnika 1993
Prevod Anja Bakan
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
17 x 10,5 cm
360 g
541 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > zgodovinski roman
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

POSVARJENA V Spornih deželah jo vsi kličejo Amber Nedotaknjena – nedolžna, zlatolasa lepotica beži pred dih jemajočo ljubeznijo, ki ji jo je napovedala prerokba … in smrtjo, ki bo neizogibno sledila.

PREROKOVAN K njej pride v temi, kot je bilo prerokovano – ranjen bojevnik brez spomina … obljubljeni ljubimec, ki ga trga ognjena strast in ki ga neustavljivo vleče k nedolžnemu dekletu, ki z dotikom razgalja resnico.

POZABLJENA V času vojn je njuna ljubezen legendarna – dokler se izgubljena Duncanova preteklost ne vrne in Amber ožigosa za sovražnico. Toda lepotici, ki mu je ozdravila dušo in srce, se ne more odpovedati. Priseže, da se bo do zadnjega diha upiral temnim silam, ki so njuno ljubezen obsodile kot … PREPOVEDANO.

Recenzija Bukla

Amber je ena od Učenih, Nedotaknjena, z darom, ki je obenem njeno prekletstvo: z dotikom in bolečino prepoznava čustva in laži, vendar za to plačuje visoko ceno. Ob rojstvu ji je bilo prerokovano, da bo neznancu podarila telo, srce in dušo, sledila pa bo smrt. Ko ji prijatelj prinese nezavestnega neznanca, ki ga je našel na svetem kraju, Amber sluti, da se je prerokba začela uresničevati. Neznani bojevnik se ne spomni ničesar, Amber pa vse bolj sluti, da je v nemirni srednjeveški deželi on bojevnik za nasprotno stran. Prinaša ji smrt in mora ga izdati, zanj je prepovedana, pa vseeno se mu ne more upirati in on ne njej ... Branje za tiste, ki imajo radi strastno ljubezensko zgodbo, začinjeno z magijo.

Klara Jarc, Bukla 142

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...