Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Zapeljevanje Elliota McBrida

Zgodbe Škotskega višavja, knj. 5
Jennifer Ashley
Zapeljevanje Elliota McBrida
12,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-6982-86-3
Naslov izvirnika The Seduction of Elliot McBride
Leto izdaje izvirnika 2012
Prevod Anja Bakan

Tehnične lastnosti
mehka vezava
17 x 10,5 cm
290 g
416 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > zgodovinski roman
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Juliano St. John so vzgojili v zelo spodobno damo. Po nekajletni zaroki napoči njen poročni dan – a Juliano zaročenec pusti na cedilu in pred oltarjem ostane sama.

Ko zbeži pred posmehovanjem množice, naleti na Elliota McBrida, visokega in strastnega Škota, ki je bil njena prva ljubezen. Ob njegovem šaljivem zbadanju jo prešine zamisel in Elliota prosi, naj jo reši negotove prihodnosti – ter se z njo poroči …

Potem ko je Elliot pobegnil iz krutega ujetništva, se je na Škotsko vrnil bajno bogat, a tudi trpinčen in poln demonov iz preteklosti. Juliana ima tako zdaj polne roke dela z obnovo njegovega razpadajočega gradu v Škotskem višavju, obenem pa poskuša zakrpati strto srce moškega, ki se drugim zdi nepopravljivo brezumen. A kljub svoji lepoti in veselju do življenja se Juliana sprašuje, ali bo to dovolj, da ji ljubezen ponudi drugo priložnost.

Recenzija Bukla

Peti roman v seriji zgodb s Škotskega višavja se začne z dramatičnim zapletom; Juliano zaročenec tik pred zdajci pusti na cedilu, saj se na dan poroke odloči, da bo raje pobegnil s svojo učiteljico klavirja. Šokirana Juliana je tako prepuščena vprašanjem zvedavih gostov, a k sreči v kapelici naleti na Elliota McBrida, svojo prvo ljubezen, in mu v sili predlaga zakon. Elliot, sicer malo šokiran, Julianino snubitev sprejme, saj ji je bil skrivaj vedno naklonjen … Juliana kasneje ugotovi, da bo zakon z Elliotom vse prej kot mirna plovba, saj se preselita v oddaljeno Višavje, kjer ji poleg gradu, ki žalostno propada, skrbi dela tudi mož. Elliota namreč preganjajo duhovi ujetništva v Indiji, a Juliana je prepričana, da bosta skupaj premagala vse ovire. Jima bo uspelo?

Vanja Jazbec; Bukla 129-130

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...