Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Oprostite, vaše življenje ne obstaja

Dušan Dim
Oprostite, vaše življenje ne obstaja
27,95 €

Zaradi različnih vzrokov pri nas te knjige ne morete kupiti. Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Cankarjeva založba
Leto izdaje 2011
ISBN 978-961-231-831-4
Leto izdaje izvirnika 2011
Urejanje Zdravko Duša

Tehnične lastnosti
trda vezava
14,5 x 20,5 cm
550 g
332 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > znanstvenofantastični roman
slovensko leposlovje

Založnik o knjigi

Čas po Dogodku. Zgodovina je ustavljena in skrbno arhivirana - na voljo za uporabo. Svet, v katerem je tehnologija človekov najboljši prijatelj. Dobesedno. Televizija, procesorji in kartice so vgrajeni pod kožo. Dobra novica za vse, ki izgubljajo bančne kartice? Drži. Še več: dobra novica za vse, ki želijo živeti večno. Toda precej slabša novica za tistega, ki želi zadržati skrivnost. Na primer za nepoboljšljivega Elvisovega častilca, ki ga sredi noči prebudi klic ženske ... izklopljene ženske. Neveljavne ženske. Znanstvena fantastika ali resnična zgodba?

Recenzija Bukla

Dušan Dim (1972) se po najstniškem, tudi ekraniziranem, romanu o glasbi in odrašcanju Distorzija (2006) in kriminalki Rdeca mesecina (2008) tokrat spet poskuša v novem žanru, znanstvenofantasticni zgodbi, ki se spogleduje z utopijami Philipa K. Dicka. V družbi prihodnosti imajo ljudje televizijo in snemalne naprave kar pod kožo, najvecji problem pa je ohranjanje zasebnih stvari. Vse skupaj se zacne, ko Toma, glavnega junaka, sredi noci zbudi glas ženske, ki je izklopljena in neveljavna, kar nas vrže v ta nenavadnen prihodnji svet in sproži vrtinec divjega dogajanja.

Samo Rugelj

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...