Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Vsak napačen dan

Elan Mastai
Vsak napačen dan
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-00-3597-8
Naslov izvirnika All our wrong todays
Prevod Marko Bogataj

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19,5 x 13 cm
394 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > znanstvenofantastični roman
kanadsko leposlovje

Povej naprej

O knjigi

Piše se leto 2016 in v svetu Toma Barrena je tehnologija rešila vse težave – ni vojne, ni revščine in nobenih premalo zrelih avokadov. Na žalost pa Tom ni srečen. Izgubil je svoje sanjsko dekle. In kaj storiš, če imaš strto srce in časovni stroj? Neumnost.
Tom se na lepem znajde v strašni vzporedni resničnosti – ki jo takoj prepoznamo kot naše leto 2016. Napako si obupno želi popraviti in se vrniti domov. Dokler ne odkrije nepričakovane različice svojega življenja, v kateri ima čudovito družino, odlično kariero in prikupno žensko, ki bi utegnila biti ljubezen njegovega življenja.
Toma čaka nemogoča izbira. Naj se vrne k svojemu prejšnjemu življenju brez ljubezni? Ali naj ostane v neurejeni resničnosti s sorodno dušo? V iskanju odgovora, kdo v resnici je in kakšna naj bi bila njegova – in tudi naša – prihodnost, prepotuje različne celine in mnogotere časovnice.
Vsak napačen dan, poln humorja, srčnosti, prebliskov, bistrosti in neverjetnih izumov, je izredno ganljiva zgodba o življenju, izgubi in ljubezni.

Recenzija Bukla

Prvenec kanadskega scenarista se odvija v dveh paralelnih svetovih oz. v dveh paralelnih časih. Najprej bralca v leto 2016 uvede Tom Barren, ki pripoveduje o svojem svetu, kjer je tehnologija rešila vse težave. Odkar je Lionel Goettreider pred enainpetdesetimi leti iznašel revolucionaren način, kako proizvesti neomejeno, robustno in povsem čisto energijo, ni več vojn, lakote ali kakršnih koli nesreč. Vse gre kot po maslu. A Tom v tem svetu ni srečen, saj je izgubil ljubezen svojega življenja. V želji, da bi jo ponovno osvojil, izkoristi časovni stroj in pristane v letu 2016, kot se ga še spomnimo mi. Ne preveč mamljiva različica doma ga sprva ne mika, a ko v njem odkrije srečnejšo različico svojega življenja, s čudovito družino, uspešno kariero in ljubečo ženo, ki bi znala biti tista prava …, pozabi na vrnitev. Sčasoma postavljen pred izbiro, ali naj ostane ali naj se vrne in ne spreminja zgodovine, se mora najprej soočiti z lastno odgovornostjo in vsemi možnimi posledicami. Roman bo prava poslastica za vse ljubitelje znanstvene fantastike.

Vanja Jazbec, Bukla 138-139

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...