Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Svet narave

Nazorni priročnik o čudoviti naravi
Mike Jolley, Amanda Wood
Svet narave
24,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Narava
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-7031-04-1
Naslov izvirnika Natural world
Leto izdaje izvirnika 2016
Ilustracije Owen Dawey
Prevod Milan Lovka

Tehnične lastnosti
trda vezava
32 x 26 cm
960 g
111 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
naravoslovje > ekologija
naravoslovje > biologija

Povej naprej

O knjigi

Sami izberite, kar vas zanima in na različnih straneh tega priročnika izberite ustrezni, z risbami dopolnjenih prikaz podatkov. V tej knjigi z naslovom Svet narave boste spoznali množico prilagoditev, ki rastlinam in živalim omogočajo preživetje in nadaljevanje vrste. Odkrijte, zakaj so organizmi takšni, kot so in zakaj se tako vedejo – če boste sledili puščicam, ki na robovih strani vodijo k prikazom s sorodnimi tematikami, boste ugotovili, kako je vse v naravi povezano.

Vsakič, ko odrete to knjigo, se lahko odpravite na drugačno raziskovanje in odkrivate nove zanimivosti o naravi in njenih številnih čudovitih prebivalcih.

Vsi prikazi v tej knjigi so barvno označeni glede na obravnavane vsebine: Rumeno označeni prikazi opisujejo habitate ali okolja. Oranžno označeni prikazi so namenjeni opisu izbrane vrste oziroma skupine rastlin ali živali. Modro označeni prikazi opisujejo vedenje posameznih živali ali posebne prilagoditve, ki organizmom pomagajo v nenehnem boju za preživetje.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...