Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Z Jernejo do zdravega vrta

Preprečevanje in zdravljenje bolezni ter naravno odganjanje škodljivcev
Jerneja Jošar
Z Jernejo do zdravega vrta
27,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-01-5335-1
Leto izdaje izvirnika 2019
Fotografije Jerneja Jošar, ... [et al.]
Urejanje Aleksandra Kozarov

Tehnične lastnosti
trda vezava
27 x 20,5 cm
1.100 g
240 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > vrtnarstvo
naravoslovje > biologija
naravoslovje > ekologija

Povej naprej

Založnik o knjigi

Z Jernejo do zdravega vrta – dragoceni nasveti o odganjanju vrtnih škodljivcev in zdravljenju bolezni
Jerneja Jošar, naša najbolj znana, priljubljena in izkušena avtorica priročnikov za vrt, v svojem sodobno in pregledno oblikovanem priročniku Z Jernejo do zdravega vrta svetuje, kako prepoznati in ravnati z boleznimi in škodljivci na ekološkem vrtu – predvsem pa, kako jih preprečiti in odgnati na okolju prijazen način.

Recenzija Bukla

Jerneja Jošar z vrtičkarji že več kot desetletje deli svoje bogato znanje in izkušnje tako na delavnicah in predavanjih kot tudi v knjigah. Tokrat je zbrala in lepo uredila številne nasvete o vedno aktualni temi naravnega odganjanja škodljivcev ter preprečevanju in zdravljenju rastlinskih bolezni. Za tiste, ki še ne poznate njenih preventivnih ukrepov za krepke in zdrave rastline, je najprej pripravila 14 osnovnih vrtnih zapovedi, potem pa predstavi tudi živali, ki nam pomagajo ohranjati ravnovesje na vrtu (od deževnikov, žuželk, žab, ptic, bogomolk do rovk in podlasic). V osrednjem delu knjige se ob nazornih fotografijah zvrstijo podrobni in obsežni opisi večine bolezni in škodljivcev, kdaj se pojavljajo in kako so videti poškodbe, v zaključnem delu pa ponudi celo vrsto naravnih pripravkov za preprečevanje in zdravljenje vrtnin ob posameznih težavah. Številne preglednice in izčrpno stvarno kazalo vam bodo v pomoč, če bi se vam vendarle zgodilo, da vaše vrtnine ne bi uspevale po vašem načrtu.

Beti Hlebec, Bukla 147

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...