Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Konji

Strast, lepota, eleganca, moč
Elaine Walker
Konji
24,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-00-3399-8
Naslov izvirnika The horse
Prevod Slavica Jesenovec Petrović

Tehnične lastnosti
trda vezava
28 x 22 cm
224 strani
Tip knjige
popularna znanost
Kategorije
naravoslovje > ekologija
kulinarika, dom in vrt > domače živali
naravoslovje > biologija

Povej naprej

O knjigi

Konji so ena izmed najimenitnejših živali na svetu in ta čudovita knjiga slavi njihove enkratne odlike na več kot sto prekrasnih fotografijah. Njihova eleganca, duh in postava so dobro vidni na vsaki dih jemajoči fotografiji, ki razkriva osupljive podrobnosti gibanja in vedênja konj.Vendar pa so konji veliko več kot le veličastna bitja in knjiga raziskuje njihov posebni odnos z ljudmi, saj opisuje enkratne značilnosti vseh konj in posebne lastnosti, po katerih se pasme razlikujejo med sabo.
Poučite se, kako življenje in odnosi v čredi določajo, kako konji razumejo svet.Raziščite občutljivi duh konj in kako so ga v različnih obdobjih prikazovali v mitih in legendah.Spoznajte, kako sta fiziologija in anatomija ustvarili žival, ki lahko teka svobodno in hkrati na hrbtu nosi tudi jezdeca.Ugotovite, kako zapleten in osupljiv je lahko svet barv in vzorcev na konjih.Spremljajte življenje mladega konja od kotitve do odraslosti.
Knjigo krasijo fantastične fotografije, ki prikazujejo različne vrste konj in ponijev z vsega sveta. Namenjena je ljubiteljem konj vseh starosti.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...