Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

ABC transfuzijske medicine

ABC transfuzijske medicine
40,00 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Celjska Mohorjeva družba
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-278-194-1
Prevod Dragoslav Domanović, Primož Rožman, ... [et al.]
Urejanje Marcela Contreras
Dodatna besedila Dragoslav Domanović, Primož Rožman, ... [et al.]

Tehnične lastnosti
mehka vezava
27,5 x 22 cm
640 g
147 strani
Tip knjige
učbenik
Kategorije
naravoslovje > medicina

Povej naprej

O knjigi

ABC transfuzijske medicine je poznan učbenik iz serije medicinskih učbenikov ABC. Delo obravnava resnično vsa področja transfuzijske medicine od darovalcev krvi, preskrbe s krvjo in krvnimi pripravki, osnovni preiskavi pred transfuzijo, prikaza transfuzijskih pripravkov in zdravil iz plazme, do zapletov po transfuziji, posebnostmi transfuzijske medicine v nosečnosti, hemovigilance, krvnih nadomestkov in presaditve matičnih celic ter celičnega zdravljenja.

Delo je napisano razumljivo in zgoščeno, s številnimi preglednicami in slikami ter s kratkimi poudarki posameznih vsebin ob vsakem poglavju.

Četrto izdajo ABC transfuzijske medicine je pripravila Marcela Contreras iz Royal Free and University College Hospitals Medical School iz Londona s številnimi sodelavci. Skoraj vsakemu poglavju je dodan strokovni komentar o izvajanju posameznega strokovnega področja v Sloveniji.

Knjiga je namenjena izobraževanju študentov medicine in stomatologije, študentom farmacije in laboratorijske medicine ter specializantom in specialistom različnih področij medicine (internistom, pediatrom, kirurgom in anesteziologom). Ne nazadnje bo v pomoč tudi diplomiranim medicinskim sestram, ki želijo pridobiti temeljitejše znanje iz transfuzijske medicine.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...