Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Bolezen je nekaj drugega

Uvod v razumevanje petih bioloških zakonov, ki jih je odkril dr. Ryke Geerd Hamer
Simona Cella, Mark Pfister
Bolezen je nekaj drugega
6,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Sanje
Zbirka Luna
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-274-475-5
Prevod Dean Rajčić
Risbe Giancarlo Marisaldi
Urejanje Samo Lutman, Mark Pfister

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19,8 x 12,4 cm
80 g
67 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
naravoslovje > medicina
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Zakaj človek zboli? in Kaj je bolezen? sta vprašanji, ki si ju človek postavlja že od pradavnine in na kateri doslej ni še nihče znal odgovoriti dovolj izčrpno.Zdaj pa smo po zaslugi petih bioloških zakonov, ki jih je odkril dr. Hamer in jih poimenoval »nova germanska medicina«, zmožni prepoznati vzroke (etiologija) in razvoj (patogeneza) »bolezni«, poleg tega lahko tudi odgovorimo na tretje vprašanje: Zakaj ravno jaz? Privlačnost tega novega načina razumevanja »bolezni« pa je ravno v tem, da vsak posamezen zakon lahko preveri vsakdo, in sicer za katerikoli simptom.

… Prelepo, da bi bilo resnično? Vabimo vas, da preberete teh nekaj strani, in vas spodbujamo k tolikšni poglobitvi snovi, kolikor zadostuje za to, da njeno učinkovitost lahko preverite sami. Nenavadno pri teh odkritjih je, da nihče ne zahteva od nas, da »verjamemo« v njihovo učinkovitost, temveč da jo preverimo v vsakdanjem življenju. Toda jasno je, da takšno preverjanje zahteva globoko pozornost, nekaj znanja, predvsem pa resno pripravljenost za premišljevanje.
To je zelo drugačen pristop od tistega, na katerega smo navajeni, ko preprosto mislimo, da se lahko prepustimo drugim, da »ozdravijo naše telo«, saj se slepimo, da smo preprosti stroji, skupek organov, in je, kadar se pokvari kak del, treba k mehaniku, da ga zamenja z novim. V praksi vsi vemo, kako malo uspešno je tako zanašanje na druge, ki večinoma ne zadostuje za povrnitev v prejšnje, zdravo stanje.
Novi način razumevanja mehanizmov »bolezni« torej zahteva od nas malo več napora! In mogoče se je vredno potruditi … glede na to, da je v igri naše zdravje in zdravje naših svojcev.

Recenzija Bukla

Drobna knjižica popisuje pet bioloških zakonov, ki jih je odkril dr. Ryke Geerd Hamer; poimenoval jih je »nova germanska medicina«. S pomočjo teh zakonov naj bi bili zmožni prepoznati vzroke in razvoj »bolezni« in z njimi odgovoriti na vprašanje »Zakaj ravno jaz?«. Učinkovito pomoč pa lahko prejmejo le odgovorne osebe, ki se odločijo zbuditi se iz hipnoze in prevzeti odgovornost za lastno zdravje. Tu ne gre za novo alternativno zdravljenje, niti ni to teorija, temveč vodi k spremembi gledišča, podobno kot bi se preselili v popolnoma novo sobo. Gre za novo paradig mo, ki razlaga kompleksen niz pojavov na področju tega, kar bi lahko opredelili kot »bolezen ali zdravje«.

Sabina Burkeljca, Bukla 138-139

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...