Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Adijo, finančni stres

Mirna pot skozi obdobja finančne starosti
Ana Vezovišek, Mitja Vezovišek
Adijo, finančni stres
22,98 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Most
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-01-4631-5
Urejanje Urška Kaloper

Tehnične lastnosti
poltrda vezava
24 x 17 cm
410 g
200 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika
družbene vede > ekonomija

Povej naprej

Založnik o knjigi

Kako do finančne zrelosti?
​Finančni stres je posledica pomanjkanja znanja in neurejenih osebnih financ. Si želite kar se da hitro do finančne zrelosti in s tem vplivati na kakovost svojega življenja? Z upoštevanjem nasvetov iz knjige boste lahko svojo prihodnost ne le dohiteli, temveč celo prehiteli. Postati finančno zrel ni preprosto, vendar je mogoče! Vprašanje je le, kaj smo pripravljeni narediti, da to dosežemo. Vsi moramo prehoditi isto pot in iti skozi vsa obdobja finančnega odraščanja, da bi dosegli finančno zrelost, neodvisnost in celo svobodo.

Recenzija Bukla

Ana in Mitja Vezovišek sta strokovnjaka s področja financ, ki sta z izdanim priročnikom poskrbela, da boste imeli mirno pot skozi obdobja finančne starosti. V njem razbijeta kar nekaj mitov o varčevanju, pokojninah, investiranju denarja in mnogih drugih, za nekatere med njimi je že vsak kdaj slišal: Varčeval bi, če bi imel več denarja, Kreditne kartice so hudič in Investiranje je preveč tvegano. S praktičnimi primeri ponazorita, kako se miti ovržejo ali potrdijo, nam pa odpreta oči glede nekaterih zmot pri našem ravnanju z denarjem. Z njuno pomočjo in spremembo v nas lahko dosežemo življenje brez kreditov. V drugi polovici knjige namreč razložita sistem treh vreč denarja, s katerim lahko brez stresa dosežemo varno finančno zrelost in si privoščimo več!

Urška Bračko, Bukla 151

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...