Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Ajurvedska medicina za fizično, mentalno in duhovno zdravje

Smajo Safić Gupta
Ajurvedska medicina za fizično, mentalno in duhovno zdravje
35,00 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Chiara
Leto izdaje 2013
ISBN 978-961-93134-4-2
Leto izdaje izvirnika 2013

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21,5 x 18,5 cm
520 g
186 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

O knjigi

Ajurveda ni rešitev za vse zdravstvene težave, vendar pa ponuja pot s katero lahko človek doseže dobra obdobja življenja.

Indijska tradicionalna medicina ajurveda je najstarejši sistem, ki dobro poskrbi za človekovo zdravje. Cilj ajurvedske medicine je vzpostavitev ravnotežja in harmonije za dobro telesno počutje in zdravje posameznika in NE borba proti bolezni. Namen ajurvede je poučevanje o naravnih zakonih življenja za vzpostavitev miru in harmonije znotraj sebe.

Ajurveda daje velik poudarek na ustrezno prehrano. Hipokratove besede, izrečene pred mnogimi leti: „Tvoje zdravilo naj bo hrana in tvoja hrana naj bo zdravilo“, povedo, da je modrec Hipokrat črpal znanje tudi iz ajurvedske tradicije.

Ajurveda je priznana v številnih kulturah sveta in znana kot preprosta ter učinkovita metoda za preventivni namen. Knjiga ima tudi namen, da odpre vrata vsem, ki čutijo to poslanstvo in si želijo vstopiti na ajurvedsko poklicno pot. Knjiga je tudi učbenik za študente, zato je veliko besed napisanih v izvornem jeziku, veliko besed pa je poslovenjenih.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...