Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Angel pod masko

Adrian Predrag Kezele
Angel pod masko

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Povej naprej

Založba Chiara
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-7060-12-6
Naslov izvirnika Anđeo pod maskom
Leto izdaje izvirnika 1998
Prevod Nataša Šalaja

Tehnične lastnosti
mehka vezava
20,5 x 15 cm
280 g
193 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > leposlovni roman
osebna rast, duhovnost in ezoterika
hrvaško leposlovje

Založnik o knjigi

Drugačni otroci, s posebnimi potrebami, so angeli pod masko, saj nas učijo brezpogojne ljubezni. So dar človeštvu, da bi lahko zagledalo tisto, kar je očem nevidno.

Pretresljiva zgodba, ki temelji na resnični zgodbi dečka, ki z brezpogojno ljubeznijo globoko spremeni svoje najbližje!

Angel pod masko je zgodba o življenju zelo posebnega otroka. To je zgodba o dozorevanju njegovih staršev, njegovih najbližjih in vseh tistih srečnežev, ki so ga poznali. To je neverjetna zgodba o njihovi duhovni preobrazbi in Edvardu, njihovem duhovnemu vodniku.

Skozi oči tistih, ki vidijo, je to zgodba o malem angelu, ki je prišel v njihova življenja in jih za vedno spremenil. Poučil jih je o sočutju, dajanju, resnici, radosti in o najvažnejšem od vsega - brezpogojni ljubezni. Gotovo je to knjiga, ki pusti v bralcu globoko sled, še dolgo.

O preoblečenih angelih...
Verjamem, da smo na ta svet prišli, da bi se drug od drugega učili in drug drugega poučevali.
Nekateri pa so se odločili roditi se tako težko prizadeti, da se enostavno ne morejo učiti.
Preostane jim samo poučevanje.

Recenzija Bukla

Skozi oči tistih, ki gledajo in vidijo s srcem, razumom in očmi, je to zgodba o malem angelu Edvardu, ki je prišel na svet, da bi za vedno spremenil življenja svoje družine in najbližjih.
Spremljamo pravzaprav dve zgodbi. Prva je o Marti in Davorju, ki živita uspešno, bogato in brezskrbno življenje, dokler se ne odločita za otroka, ki se kar noče spočeti in roditi … Druga je zgodba o novinarju in pisatelju Josipu, ki mu skrivnostna Dany pošilja nenavadna sporočila, ga vpelje v svet duhovnosti in drugačnega dojemanja in sprejemanja sveta. Josipova naloga je, da napiše zgodbo o malem angelu Edvardu. Ta je bil v Marti spočet ob posebni svetlobi in je prav zato, ker je rojen brez dlani in z bolnim srčkom, poslan, da poučuje. Njegovo življenje traja samo tri leta, a se zanj bori in tako uči svoje najbližje o ljubezni, veselju, iskrenosti in sočutju. To je presenetljiva zgodba o njihovi duhovni preobrazbi in angelu Ediju, njihovem duhovnem vodniku. Njegovo bivanje ni samo mimobežno pojavljanje v prostoru in času. Čeprav ima v srcu luknjico in štrclje namesto ročic, ima moč, da ljubi in objame svet in tiste, ki jim je prišel polepšat življenje. Pretresljivo in iskreno ganljivo zgodbo ter njen nauk bomo bralci nosili s seboj še dolgo, dolgo …

Sonja Juvan, Bukla 151

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...