Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Apokrifni transurfing 1

Osvobajamo zavest
Vadim Zeland
Apokrifni transurfing 1
24,00 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Primus
Zbirka Nezavedno
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-6950-51-0
Leto izdaje izvirnika 2011
Prevod Miroslava Jakopec
Urejanje Barbara Lipovšek

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22 x 14 cm
290 g
237 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Založnik o knjigi

Potem ko je bilo do 20. stoletja vse naravno, je zdaj vse sintetično. Okolje, v katerem živimo, se je popolnoma spremenilo, kar pomeni, da so se spremenila tudi pravila za preživetje v njem.

Civilizacija se je korenito odvrnila od naravnega bistva človeka v smer tehnološke družbe. In to se zelo dobro opazi na ljudeh – to niso več svobodni posamezniki, temveč se spreminjajo v elemente sistema, katerih večinski delež energije in zavesti ta že nadzoruje.

Ruski fizik Vadim Zeland, avtor mednarodne uspešnice Transurfing realnosti, nam v novi knjigi Apokrifni transurfing 1 predstavlja elementarne zadeve, brez katerih se ni mogoče premakniti naprej in osvoboditi. Odgovarja na številna vprašanja bralcev o zdravju in bolezni, ljubezni in spolnosti, samozavesti, uspešni karieri in družinskih odnosih.Razkriva nam učinkovite tehnike za uresničevanje namere in pripravo zdravilne, žive vode in hrane. Pojasnjuje tudi, zakaj je najprej nujno dobesedno fizično očistiti zavest in dojemanje ter se znebiti miselnih šablon, ki nam jih vsiljuje socialno okolje.

Otresite se zle začaranosti, zbudite se iz motnih sanj in začnite dojemati, kdo ste, kje ste in kaj se dogaja okoli vas.

Recenzija Bukla

Kako uresničiti svoje sanje? Imamo v življenju lahko več ciljev ali pa je bolje, da se osredotočimo le na enega od njih? Si je sploh mogoče pričarati življenje kot iz pravljice, če pa nas pesti pomanjkanje denarja, povrhu vsega pa smo še utrujeni, brezvoljni in brez energije za premik iz tako imenovane cone udobja? To je le nekaj od vprašanj, ki jih priznani ruski znanstvenik, avtor te knjige, nenehno prejema od številnih občudovalcev njegovih del z vsega sveta in na katera prav v tej knjigi ponuja tudi zelo konkretne odgovore. Ne, s pritoževanjem in lenobo, je neposreden že takoj na začetku, ne bomo prišli prav nikamor, zato je treba stopiti v akcijo, se osvoboditi miselnega, čustvenega in drugega balasta ter se podati na pot do svojih ciljev. Sliši se preprosto, da je kaj, in tako tudi je, bralca spodbuja avtor in mu v pomoč pri doseganju želja nasuje cel kup koristnih nasvetov za dušo in telo. Prihodnost je namreč v rokah (in glavi) ozaveščenih ljudi!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 123-124

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...