Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Apokrifni transurfing 2

Osvobajamo dojemanje
Vadim Zeland
Apokrifni transurfing 2
24,00 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Primus
Zbirka Nezavedno
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-6950-64-0
Naslov izvirnika Apokrifičeskij transserfing - 2
Prevod Miroslava Jakopec

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22 x 14 cm
370 g
236 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Založnik o knjigi

V novi seriji o transurfingu, močni tehniki upravljanja z realnostjo, nam ruski fizik Vadim Zeland predstavlja elementarne zadeve, brez katerih se ni mogoče premakniti naprej in osvoboditi. Najprej je nujno dobesedno fizično očistiti zavest in dojemanje ter se znebiti miselnih šablon, ki nam jih vsiljuje socialno okolje. Zdravo telo je namreč osnovni pogoj za jasno zavest in učinkovit transurfing.

V drugem delu Apokrifnega transurfinga odgovarja na številna vprašanja bralcev o živi hrani, postopnem prehodu na nov sistem prehranjevanja in osnovnih principih stopnjevanja energije. Razkriva učinkovite tehnike za uresničevanje namere in opuščanje slabih navad, energijske vaje, zdravilno delovanje rastlin in sistemske recepte, ki prinašajo organizmu vse tiste snovi, brez katerih ne more normalno delovati, ki jih potrebuje vsak dan in jih ni mogoče zamenjati.

V knjigi Apokrifni transurfing 2: osvobajamo dojemanje boste izvedeli, katere so pomanjkljivosti splošno sprejetih stereotipov in kako se jih znebimo.

Kakovost življenja se povsem spremeni, če spremenimo le eno njegovo sestavino – hrano.

To je resnično temeljna, izhodiščna točka, kajti od tistega, kar neposredno vstopa v človeka, je odvisno skoraj vse drugo. S tem ne mislimo diet, biološko aktivnih dodatkov in drugih sodobnih prehranskih modnih muh, temveč v temeljih drugačno prehranjevanje.

Recenzija Bukla

Nadaljevanje knjige Apokrifni transurfing ruskega fizika, mistika in pisatelja (o transurfingu je napisal pet knjig, vse pa so prevedene v angleščino), izhaja iz prepričanja, da se ljudje vse bolj vpletamo v družbeni in splošni življenjski sistem, ki ni naraven, vanj pa nas vse intenzivneje vodijo tako tehnološki napredek kot človekov pohlep. V prvi knjigi je Zeland razreševal številna vprašanja o zdravju in bolezni, ljubezni in spolnosti ter uspešni karieri in družinskih odnosih. V drugem delu pa se (še) podrobneje posveti učinkovitim tehnikam za pripravo zdravilne žive hrane, pos topnemu prehodu na nov način prehranjevanja ter obravnava temeljna načela stopnjevanja življenjske energije, ob sočasnem opuš čanju slabih navad.

Beti Hlebec, Bukla 126

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...