Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Brez rokavic

O življenju, ljubezni, Bogu in duhovnosti
Bruno Šimleša
Brez rokavic
24,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-01-5010-7
Leto izdaje izvirnika 2018
Prevod Mojca Vodušek
Urejanje Nina Žitko Pucer

Tehnične lastnosti
poltrda vezava
20,5 x 15 cm
430 g
344 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

O knjigi

Ta knjiga je namenjena življenjski praksi, saj nam je teorija večinoma jasna, piše avtor v Uvodu. Večinoma vemo, kaj bi morali storiti, ne vemo pa, kako to storiti! Vemo, na primer, da bi morali priznati napake, vendar to storimo le redko. Vemo, da bi morali ljubiti sebe, ne vemo pa, kako to uresničiti. Vemo, da bi morali čutiti hvaležnost ali odpustiti, ne vemo pa, kako. Vemo, da bi bilo modro priznati različne napake, vendar nam ego tega ne dovoli. Mene pa zanima prav to – odgovoriti na vprašanje, kako. Kako zdravo ljubiti sebe, odpustiti, biti prisoten v zdajšnjem trenutku, doseči mir s starši, sprejeti spremembo ... kako, kako, kako ...

Recenzija Bukla

Bruno Šimleša je avtor uspešnic, tako doma, na Hrvaškem, kakor tudi pri nas v Sloveniji (Ljubeznoslovje, Šola življenja). Tokrat razlaga življenje brez rokavic, ki se odraža skozi odnose, predvsem z (naj)bližnjimi, najbolj pa seveda skozi odnos do sebe. V knjigi odgovarja na vprašanje Kako? – torej, kako imeti rad sebe in druge, kako ljubiti, kako dobro živeti. Skozi svoj pogled, ki ga namenja odgovorom v pismih bralcev, nam odstira praktičen pogled na svet in predstavlja stranpoti, ki niso duhovnost, ljubezen, strpnost in spoštovanje življenja. Govori o sebi in svojem doživljanju sveta – in stoji za svojim razmišljanjem preprosto s tem, kar je – ne zanima ga všečnost bralcem. Ni preprostih in hitrih rešitev, je le vsakodnevno delo na sebi in odnosih, ki posledično zagotavlja dolgotrajen uspeh vsakega izmed nas. Obvezno branje za vse, ki si želimo kakovostnega življenja naših »petih petkov«!

Sabina Burkeljca, Bukla 140

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...