Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Čas za spremembo

Žepni seminar za razmišljanje in duhovno rast
Anselm Grün
Čas za spremembo
14,90 € 14,90 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,45 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Celjska Mohorjeva družba
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-278-460-7
Naslov izvirnika Zeit für Veränderung
Podnaslov izvirnika Taschenseminar zum Nachdenken und Weiterwachsen
Leto izdaje izvirnika 2019
Prevod Alenka Novak
Urejanje Mateja Kvartič Dolinšek

Tehnične lastnosti
poltrda vezava
18,5 x 13,5 cm
180 g
104 strani
Tip knjige
duhovnost
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Vsak od nas je poklican za neko nalogo. Bistvo človekovega dostojanstva je v tem, da Bog človeka kliče, naj na tem svetu izrazi nekaj, kar se lahko izrazi samo prek njega: v ta svet naj vtisne svojo povsem osebno življenjsko sled. Da bi razumeli to poklicanost, je treba dobro prisluhniti svoji življenjski zgodbi, svojim hrepenenjem, tihim vzgibom, ki jih zaslišimo v srcu. Spremembe, nove usmeritve in novi začetki mnoge vznemirjajo. Zato je ta knjiga povabilo, ki ponuja tudi pros-tor za samo vaše odgovore. Pri tem pa so bralcu v pomoč vzpodbude priljubljenega patra Anselma Grüna, ki vodijo do lastnih rešitev in odgovorov, ki so povsem skladni z življenjem vsakega posameznika.


Včasih je v življenju vse prej kot preprosto najti lastno pot in spoznati nalogo, ki nam pripada in daje našemu življenju popolnoma oseben pomen. In celo kadar začutimo, da je čas za spremembo, imamo navadno težave, ko se je treba odločiti, saj je treba toliko stvari premisliti in pretehtati. Ta knjiga nam pri tem pomaga in postavlja prava vprašanja – odgovore bo našel vsak zase. Zato je v njej veliko prostora za zapisovanje svojih misli. Praktične pobude spodbudijo zamisli, kako bi najdene odgovore uresničili v vsakdanjem življenju. Tako bomo imeli v knjigi pomembno spremljevalko na poti – za razmišljanje in duhovno rast –, da bomo vedno znova radi pogledali vanjo in jo dopolnjevali, dokler ne bo postala povsem naša osebna knjiga.

Iskati odgovor na vprašanje, kako bi lahko sami s seboj in s svojo nalogo, s svojim bistvom živeli spokojno, je koristno početje. In vsekakor velja: »Le kdor ve, kaj je najboljše, lahko sklepa dobre kompromise!«

o avtorju

Anselm Grün (1945), rojen leta 1945 v Hollstadtu v Nemčiji, je končal študij filozofije, teologije in ekono-mije in je od leta 1977 ekonom opatije Münsterschwarzach. S številnimi knjižnimi izdajami se uvršča med najbolj brane sodobne krščanske avtorje; predavanja in tečaje, ki se jih letno udeleži več deset tisoč poslušalcev, pa posveča potrebam in vprašanjem sodobnega človeka. Pri Celjski Mohorjevi so izšla številna njegova dela za odrasle in slikanice za najmlajše, leta 2009 pa je na povabilo Celjske Mohorjeve družbe prvič obiskal Slovenijo.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...