Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Čiščenje nereda in feng šui

Karen Kingston
Čiščenje nereda in feng šui
16,00 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Iskanja
Leto izdaje 2010
ISBN 978-961-6058-48-3
Naslov izvirnika Clear Your Clutter With Feng Shui
Prevod Janez Lavtižar, Bojana Pavlič

Tehnične lastnosti
mehka vezava
12,5 x 18 cm
204 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Založnik o knjigi

Knjiga je v tej izdaji posodobljena in dopolnjena s poglavjem o časovni navlaki, ki je v sodobni družbi še posebej pereča.

Nered, ne glede na to, ali je zelo očiten ali prefinjeno skrit, vpliva na ljudi, ki v njem ali z njim živijo. Nered so stvari, ki jih ne uporabljamo ali ne maramo; stvari, ki so neorganizirane ali neurejene; preveč stvari v premajhnem prostoru; karkoli nedokončanega. Vsi zelo dobro poznamo čudoviti občutek, ko končno opravimo nekaj, kar nas je že dolgo čakalo in na nas pritiskalo. Nered obremenjuje. Pospravljeno stanovanje ali delovni prostor še ne pomeni, da v njem ni nereda in navlake. V knjigi lahko preberemo, kam nas pripeljejo misli kot so: \'To pospravim za vsak slučaj\', \'Čez pet let vse prav pride\', \'Temu se posvetim, ko bo več časa, do takrat pa naj ostane tu\'. Te misli razkrivajo zavest revščine v nas in ne zavest bogastva in zaupanja.

Avtorica se posveti še čiščenju telesa, seveda tudi neredu in navlaki ljudi, ki nas obkrožajo. Pokaže nam, kako nered sploh prepoznamo, kako se ga lotimo in kako lahko brez nereda tudi ostanemo. Posebno vprašanje je čustvena, mentalna in duhovna navlaka. Njeni nasveti so jasni in nedvoumni, temeljijo na izkušnjah in znanju - če jih upoštevamo, lahko dosežemo prav zavidljive rezultate. Gre za knjigo, ki je premaknila tudi najbolj trdovratne neredoholike.

Ves nered in vsi odvečni predmeti nas dušijo in ovirajo pretok energije ter nas obremenjujejo - tudi tisti skrbno spravljeni članki ali recepti, ki že leta čakajo, da jih preberete in uporabite. Prav vsa navlaka jemlje dragoceni prostor in pritiska na misli ter vpliva na življenje. Najhuje je, kadar se tega ne zavedamo in se mogoče navlake celo oklepamo, v resnici pa si želimo nekaj povsem drugega. V knjigi je krasno napisano in razloženo, kako v svojem življenju sprostimo prostor za manj obremenjeno življenje in ustvarimo možnost za vplive, ki si jih želimo.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...