Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Čudeži

Edita Kurent
Čudeži
19,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Katapult
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-94500-1-7
Leto izdaje izvirnika 2018

Tehnične lastnosti
mehka vezava
148 strani
Tip knjige
dokumentarna literatura
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Zavedam se, da če so se stvari tako zložile, je na meni samo, da sprejemam in se učim, seveda z veliko hvaležnostjo. Sladek priokus popolne predaje. Koliko nitk se je moglo stkati, da je nastala ta preproga, po kateri ravno sedaj stopam? Le kaj bo tokrat moja lekcija, kakšno bo sporočilo tega nenavadnega potovanja? Čutim, da bo nekaj posebnega. V sebi čutim radost, ki jo prinaša neznano. Čutim, da se pripravlja pustolovščina. Ja, življenje res ni dolgočasno, vsaj moje ne.

Čudeži se še kar vrstijo. Prišli so trenutki, ko sem si rekla, da je prelepo, da bi bilo res. Življenje občutim kot valovanje. Enkrat se znajdeš visoko, na vrhu vala, navdušen nad višino in pogledom, že naslednji trenutek te potegne v njegovo dolino, ko se moraš na moč truditi, da te voda ne pogoltne. Ni mogoče ostati ves čas zgoraj. Pomembno je le, kako kvalitetno nam uspe preživeti naš dan. Koliko radosti nam uspe vtkati vanj, koliko ljudi osrečiti.

Orli ne bežijo pred nevihto, ampak izkoristijo veter, da se dvignejo še višje. Življenjske situacije pridejo kot nevihta. Izkoristimo jih kot orli, ne kot kokoši, ki se umaknejo v kokošnjak.

Recenzija Bukla

Edita Kurent, ženska, ki jo življenje preizkuša, nam razgrinja svojo zgodbo, stkano iz bolečine, upanja, boja za življenje in iskanja lastnih virov preživetja ob pomoči drugih. Samoizpraševanje, veslanje v morju neskončnih možnosti, brezpogojna ljubezen, odpuščanje in pristna vera vase in v življenje samo, so ključne besede iskalcev – in, tisti, ki išče tudi najde – prave ljudi, prave možnosti in priložnosti ob pravem času – gre za sinhronost vsega, kar nosimo v sebi, le pustiti moramo, da se zgodi. Pisateljica s svojo zgodbo odpira upanje in daje pogum vsem nam, ki smo na poti življenja – da bi ga sprejeli in živeli tako, kot je; nič več in nič manj. Sama pravi: »Če uspemo razumeti, da v vsaki naši celici pleše božansko in smo del tega plesa, ne bomo samo uspešni, srečni in polni milosti. Spoznali bomo, da vse prihaja k nam tako, kot naj bi bilo, kot mora biti in kot bi lahko bilo.« Knjiga bo pomagala vsem, ki se srečujemo z življenjskimi preizkušnjami.

Sabina Burkeljca, Bukla 145

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...