Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Čudežno jutro

Hal Elrod
Čudežno jutro
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-00-4099-6
Naslov izvirnika The miracle morning
Leto izdaje izvirnika 2012
Prevod Petra Anžlovar

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
252 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Kaj če bi se jutri zbudili in bi lahko začeli spreminjati katero koli – ali pa kar vsa – področja svojega življenja? Kaj bi spremenili? Čudežno jutro že spreminja življenja več deset tisoč ljudi po vsem svetu, ki se vsak dan prebujajo z več energije, bolj motivirani in jasnejših misli ter dosegajo višjo raven življenja. 

K vsemu temu jih je s svojo knjigo, ki opisuje čudežno moč jutranje rutine, pomagal Hal Elrod, ki je pri 20 skoraj umrl, nekoliko kasneje doživel stečaj in ostal brez strehe nad glavo, pa se nato pobral, uredil svoje zasebno in poslovno življenje ter postal eden najboljših motivatorjev na svetu. Hal Elrod je poslovni in motivacijski govornik, ki redno predava na poslovnih konferencah in dobrodelnih prireditvah, strastno navdihuje mladino ter piše uspešnice, ki bodo tudi vam spremenile življenje, če jih boste le vzeli v roke in se držali njihovih načel.

Knjiga, ki resnično spreminja življenja, ponuja najpreprostejši pristop, da dosežete vse, kar ste si kdaj želeli, in sicer hitreje, kot ste si kdaj mislili, da je sploh mogoče.

Recenzija Bukla

Kdor želi korenito spremeniti svoje življenje in ga (končno) opolnomočiti, naj najprej spremeni svoj jutranji ritual: iz postelje naj se skobaca uro prej kot sicer, potem pa naj šestdeset minut vsak dan namenja svoji osebni rasti. Pri tem mu bodo prišle prav najrazličnejše tehnike, kot so sproščeno dihanje, meditacija, vizualizacija, izgovarjanje afirmacij, pisanje dnevnika hvaležnosti, branje in podobno. Je to zares tako preprosto? In kaj, če nisem jutranji tip človeka? Stran s tovrstnimi pomisleki, vzneseno zatrjuje avtor te knjige, priljubljeni motivacijski govornik in osebn(ostn)i svetovalec Hal Elrod! Tudi sam je bil prepričan, da ni sposoben pljuniti v roke in se lotiti dela ob nečloveških jutranjih urah, a ko je potem vse skupaj preizkusil na lastni koži, je spoznal, da to ni res! In ne le to: njegova vztrajnost je kmalu rodila sadove in njegov recept za čudežno jutro, ki med drugim vsebuje tudi napotke za tridesetdnevno popolno osebnostno transformacijo, je postal svetovna uspešnica, zdaj prelita tudi v knjigo. Če želite dvigniti raven vsesplošnega zadovoljstva in izboljšati kakovost življenja, se torej – zbudite! Na vseh ravneh!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 148

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...