Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Deluje!/Pomen znamenja

Roy Herbert Jarrett
Deluje!/Pomen znamenja
18,90 € 18,90 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa v vrednosti 0,57 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, rok dobave 1-3 delovne dni

Povej naprej

Založba V. B. Z.
Zbirka Prestop
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-6468-83-1
Naslov izvirnika It works/The meaning of the mark
Prevod Jedrt Lapuh Maležič
Urejanje Berta Mauhler

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 13 cm
160 g
151 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Založnik o knjigi

Knjižica Deluje! je bila prvič objavljena leta 1926 in se še vedno ponatiskuje, prodanih je vec kot 1,5 milijona izvodov. Po obsegu skromna, vsega 28 strani besedila, je slavna mala rdeča knjižica postala ena od najbolj priljubljenih in trajnih klasičnih uspešnic o moči uma. Skrivnostni pisec te knjige, tedaj znan le po začetnicah R. H. J., je želel številnim predanim bralcem razkriti eno samo sporočilo. Predstavil je načrt s tremi izjemno preprostimi pravili, ki vodijo k boljšemu življenja.

Avtor je rokopis te knjige poslal v kritični vpogled prijatelju, ki mu ga je vrnil z opombo: »DELUJE!« To presojo, porojeno iz izkušnje, je avtor privzel kot naslov knjige.

Leta 1931 je objavil še knjigo Pomen znamenja, v kateri je podrobneje pojasnil zamisli, magične metode in skrivnostne simbole iz svojega prejšnjega dela. Zamišljena je kot končna knjiga in »notranji ključ« do knjižice Deluje!.

V slovenskem prevodu sta objavljeni obe deli v eni knjigi.

Recenzija Bukla

»Deluje!« je navdušeno vzkliknil eden od pisateljevih prijateljev, potem ko je prebral njegova preprosta navodila za dosego želja in ugotovil, da zapisani napotki v sebi res skrivajo seme uspeha. Avtor knjige – ustvaril jo je pred natanko devetdesetimi leti, s svojimi zakonitostmi pa je in bo večno aktualna – se je pod svoje delo podpisal le z začetnicami imena in priimka; šele kasneje so navdušeni bralci spoznali, da se za njimi skriva Roy Herbert Jarrett, uspešni čikaški izvršni direktor prodaje in oglaševalec. Bistvo njegovega kratkega, a nadvse močnega dela je v njegovi sporočilnosti: nič ni nemogoče, trdi avtor in dodaja, da lahko v življenju dobimo prav vse, kar si želimo. Kako? S preprostimi tremi pravili, navedenimi v knjigi Deluje! Njihov pomen in bistvo je avtor dodatno razčlenil v svojih zapisih z naslovom Pomen znamenja. V njih opozori na pomembnost ljubečega odnosa do sebe in do vseh drugih, ob tem pa predstavi tudi globoko vrednost posebnega simbola, opore na poti do sebe in svojih želja. Navdihujoče branje, ki kar kliče k uporabi prebranega v vsakdanjem življenju!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 126

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...