Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Divji v srcu

Odkrivanje skrivnosti moške duše
John Eldredge
Divji v srcu
19,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Društvo Zaživi življenje
Leto izdaje 2014
ISBN 978-961-93718-0-0
Naslov izvirnika Wild at Heart
Leto izdaje izvirnika 2001
Prevod Nina Petelinšek Munoz

Tehnične lastnosti
trda vezava
21,5 x 14,5 cm
420 g
223 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Vsak moški je nekoč bil deček. In vsak deček ima sanje, ogromne sanje. Sanja o tem, da bo junak, da bo premagal hudobneže, da bo drzen v dejanjih ter da bo reševal gospodične v stiskah. Tudi vsaka deklica ima sanje. Sanja, da jo bo njen princ rešil in odpeljal na veliko pustolovščino ter ji dal vedeti, da je lepa.
Toda kaj se zgodi s temi sanjami, ko odrastemo? Kakšne moške najdete? Večina sporočil, namenjenih moškim, ne doseže svojega cilja. Razlog je preprost: ne upoštevajo tega, kar je značilno za moško srce, njegove želje in potrebe, temveč ga poskušajo preoblikovati z različnimi oblikami pritiska. “Takšen moški bi moral biti. To bi moral dober mož/oče/kristjan/vernik početi.” Manjkajoči del lahko dopolnite sami. Dober moški je odgovoren, občutljiv, discipliniran, zvest, marljiv, vesten itd. Večina teh lastnosti je dobrih. Nobenega dvoma ni, da imajo glasniki dobre namene, toda pot v pekel, kot vemo, je tlakovana z dobrimi nameni. Sedaj bi moralo biti jasno, da tem glasnikom ne bo uspelo.
Ne, moški potrebujejo nekaj drugega. Potrebujejo globlje razumevanje tega, zakaj hrepenijo po pustolovščinah in bitkah in lepoti − ter zakaj so ustvarjeni natanko tako. Prav tako potrebujejo globlje razumevanje, zakaj ženske želijo, da bi se zanje bojevali, da bi bile del pustolovščine in da so lepotice. Kajti take jih je Bog tudi ustvaril.
Zato ponujamo to knjigo, a ne kot priročnik, kako v sedmih korakih postati boljši človek, temveč kot potovanje srca, s katerim bomo ponovno odkrili življenje, polno svobode, strasti in pustolovščin. Verjamemo, da bo knjiga moškim pomagala ponovno najti svoje srce − in prav tako ženskam svojega. Še več, ženskam bo pomagala razumeti moške ter omogočila, da bodo v paru zaživeli življenje, kot ga oba spola želita.

O AVTORJU

John Eldredge s svojo pregledano in dopolnjeno uspešnico, priznano krščansko klasiko Divji v srcu, vabi moške, ne glede na versko prepričanje in ozadje, da si ponovno pridobijo svoje moško srce, ki ga definira podoba strastnega Boga. Prav tako vabi ženske, da odkrijejo skrivnosti moške narave in duše ter uživajo v moči in divji naravi, za katero so bili moški tudi ustvarjeni. JOHN ELDREDGE je direktor Ransomed Heart™ Ministries v Colorado Springs v Koloradu v ZDA, skupnosti, ki ljudem pomaga najti Božje srce. John je avtor številnih knjig, med katere sodijo tudi Hoja z Bogom, Božja posvojitev, Prebujanje mrtvih, Želja ter Ljubezen & vojna (skupaj z ženo Stasi).

Recenzija Bukla

Vsak moški, trdi avtor tega priročnika, sicer vodja skupnosti, ki ljudem pomaga najti Božje srce, v sebi nosi željo po svoji neizrekljivi moči na vseh področjih. In, da, vsak moški ima tudi ogromno hrepenenj, a zaradi ritma življenja, ki ga je posrkal v vrtinec brezdušnosti, je počasi pozabil nanje in se na svoji poti kratko malo izgubil. Zato se marsikateri ženski zdi, da je sodoben moški brezčuten in brezsrčen. Knjiga, razdeljena na pregledna poglavja z obilo primeri iz avtorjevega zasebnega življenja in njegove prakse, bo prišla prav obema spoloma: moškim bo pokazala, kako naj ujamejo vse svoje izgubljene sanje in prisluhnejo moči srca, ženskam pa bo pomagala laže razumeti vse skrivnosti moške duše. Tako bo življenje obojih, zatrjuje avtor, čudovita pustolovščina, polna ljubezni in strasti. Do sebe in vseh najbližjih.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 105-106

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...