Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Iskreno o intimnosti

Na kavču v Svetovalnici
Melita Kuhar
Iskreno o intimnosti
22,00 € 22,00 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,66 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Primus
Zbirka Na kavču v Svetovalnici
Leto izdaje 2020
ISBN 978-961-7090-086

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22 x 14 cm
240 g
176 strani
Kategorije
psihologija in psihiatrija
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

"V knjigi so zajeti članki, ki sem jih pisala zadnjih deset let in ki so bili objavljeni na različnih spletnih mestih in v najbolj branih revijah. Takole zbrani tvorijo pregled izzivov, do katerih pride ob spoznavanju sveta spolnosti in iskrene intimne navezanosti na partnerja.

Že sama beseda intimnost pove, da se v tretji knjigi iz zbirke Na kavču v Svetovalnici dotikam tem, ki so za marsikoga še vedno predmet skrivanja, zanikanja ali racionaliziranja pomena ljubljenja, seksa in orgazmov v smislu, da »to pa ja ni tako pomembno«. Toda verjemite mi, da je intimnost v partnerskem odnosu in tudi v odnosu do sebe izjemno vitalnega pomena. Je lepilo, strast in pozaba na vsakodnevne težave tistih nekaj hipov sladostrastne eksplozije. Zakaj bi to zanikali?

Odvrzite tabuje in predsodke, ki so za staro šaro. Pogumno se potopite v svet mojih razmišljanj, ugotovitev in spoznanj ob dolgoletnem delu s pari, ki se jim praviloma zatika tudi na področju spolnosti, saj sta partnerja pozabila negovati odnos tudi s pomočjo iskrenega spolnega predajanja, kar je ena izmed oblik komunikacije."

V knjigi boste med drugim odkrili:

Zakaj je spolnost tako pomembna?
Zakaj je imeti rad premalo?
Zakaj je zdrav seks izjemno pomemben za zdravje in odnos?
Kako popestrimo svoje spolno življenje?
Ali naj uporabljamo erotične igračke in zakaj?
Zakaj so pomembni orgazmi?
Ali je samozadovoljevanje priporočljivo?
Kaj storiti, ko ženska zavrača moškega v postelji (in obratno)?
Zakaj imajo ženske težave z doseganjem orgazma in kako to rešiti?
Kaj storiti, če je moški prehiter?
Več o spolnosti v zrelih letih
Kako pomembno je v spolnosti zaupanje in kako ga negovati?
Zakaj je seks pomemben kot oblika komunikacije?

Svetovalnica

V Svetovalnici ni tabu tem. V njej boste našli pomoč vsi, ki ste se znašli v zanki iskanja rešitve za bolj zdrav in pozitiven odnos do sebe, svojega zakonca, partnerja, otroka, mladostnika ali drugih pomembnih ljudi v vašem življenju.

Melita se pri svojem svetovalnem delu osredotoča na »tukaj in zdaj« in na prihodnost namesto na preteklost. Njena vloga svetovalke ni dajati enostranske rešitve problema, temveč pomagati vam poiskati metode, tehnike in vsebine, ki vas pripeljejo do tega, da se zavedate pomembnosti vložka lastne volje, želje, časa in energije v to, da se začnejo odpletati niti težav, v katerih ste se znašli. In točno to boste prejeli tudi v njeni zbirki knjig Na kavču v Svetovalnici.

o avtorici

Melita Kuhar je po izobrazbi univerzitetna diplomirana socialna pedagoginja in diplomirana socialna delavka. Mešanica osebnih in poslovnih izkušenj jo je pripeljala do zamisli, da bi ustanovila svojo Svetovalnico, torej nevtralni prostor, kjer lahko posameznikom in parom svetuje na vseh segmentih odnosov. Pri svojem delu s pridom uporablja svoje široko teoretično in akademsko znanje, močno razvito čustveno inteligenco in raznovrstne izkušnje z različnih področij človekovega čustvovanja in počutja.

Melita raziskuje odnose na vseh ravneh, saj so ravno odnosi neizčrpen vir osebnostnih sprememb in uspešnih razmerij.

Recenzija Bukla

(Skupen opis za knjigi Iskreno o intimnosti in Iskreno o osebni rasti.)

Na kavču v Melitini Svetovalnici so se skozi leta njenega dela zvrstili najrazličnejši ljudje s številnimi težavami in prav nobena od njih, zatrjuje Kuharjeva, zanjo ni tabu. Za vsako od njih zmore ob obilici empatije ter profesionalnih in osebnih izkušenj najti rešitev, kar nam dokazujejo tudi njeni zapisi v obeh knjigah te zbirke, ki so podani na razumljiv in preprost način. Najsi gre za področje osebnostne rasti, kjer bralec dobi praktična orodja za izboljšanje delovanja na različnih življenjskih področjih, ali pa za pogovore o intimnosti in z njo povezanih temah, Kuharjeva ostaja neposredna in iskrena, po drugi strani pa tudi zelo razumevajoča in spodbujajoča. Besede nemogoče ni v njenem besednjaku, saj svoje kliente in tudi bralce svojih kolumn uči, da je z voljo, predanostjo in pozitivno naravnanostjo možno prav vse. Sedite na njen kavč, pa boste tudi sami spoznali, kakšni potenciali se skrivajo v vas!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 154

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...